Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tiršta morkų sriuba
AUTORIUS:
Lijana
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto citrinų
3 česnakų
650 gramų morkų
1 vienetas svogūnų
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos (jūros)
3 stiklinės sultinio (daržovių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas nuskutame ir smulkiai sutarkuojame.
Nulupame svogūną bei česnako skilteles ir susmulkiname.
Įkaitiname puode aliejų ir pakepiname jame apie 2-3 min. svogūną.
Tuomet sudedame česnaką ir pakepiname 1 min.
Sudedame sutarkuotas morkas, supilame sultinį, šviežiai išspaustas 0,5 citrinos sultis, paskaniname druska ir verdame apie 15 min.
Išvirus, galima dar sutrinti arba iškart valgyti.
Skanaus.

Tiršta morkų sriuba

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Morkas nuskutame ir smulkiai sutarkuojame.
Nulupame svogūną bei česnako skilteles ir susmulkiname.
Įkaitiname puode aliejų ir pakepiname jame apie 2-3 min. svogūną.
Tuomet sudedame česnaką ir pakepiname 1 min.
Sudedame sutarkuotas morkas, supilame sultinį, šviežiai išspaustas 0,5 citrinos sultis, paskaniname druska ir verdame apie 15 min.
Išvirus, galima dar sutrinti arba iškart valgyti.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Lijana

Komentarai


Daugiau receptų