Autorius apie receptą:
Sriubos pagaminimui prireiks pievagrybių ir kreminio sūrio. Daržoves galite naudoti pagal savo nuožiūrą. Čia dar labai tiktų papildomai įdėti morkos, bulvės. Jei nenorite
Sriubos pagaminimui prireiks pievagrybių ir kreminio sūrio. Daržoves galite naudoti pagal savo nuožiūrą. Čia dar labai tiktų papildomai įdėti morkos, bulvės. Jei nenorite naudoti pieno, įpilkite daugiau vandens. Sriubą taip pat galite gardinti šviežiais krapais.
(...daugiau)(...mažiau)Liucija
Keptuvėje įkaitiname sviestą ant vidutinės ugnies, sudedame svogūną, pakepiname, kol suminkštėja. Tada sudedame česnaką, pakepiname dar minutę. Sudedame pievagrybius, kepiname, kol šie suminkštėja, pagardiname druska, pipirais. Apibarstome miltais ir išmaišome.
3.
Į puodą supilame vandenį, sudedame apkepintas daržoves, grybus, sultinio kubelį, išmaišome. Verdame apie 20 minučių ant vidutinės aukštesnės ugnies. Po to supilame pieną, pakaitiname kelias minutes ir sudedame lydytą sūrelį. Gerai išmaišome. Pakaitiname dar kelias minutes. Pagardiname druska pagal skonį.
4.
Truputį daugiau nei pusę sriubos sutriname trintuvu ir po to vėl sumaišome su likusia sriuba.
5.
Atidėtus pievagrybių griežinėlius pakepiname ant sviesto ar aliejaus. Juos uždedame ant, supilstytos į dubenėlius, sriubos. Dar galite apibarstyti saulėgrąžų sėklomis ir šviežiomis petražolėmis. Skanumėlis!
Recepto autorius:
Sriubos pagaminimui prireiks pievagrybių ir kreminio sūrio. Daržoves galite naudoti pagal savo nuožiūrą. Čia dar labai tiktų papildomai įdėti morkos, bulvės. Jei nenorite
Recepto autorius:
Sriubos pagaminimui prireiks pievagrybių ir kreminio sūrio. Daržoves galite naudoti pagal savo nuožiūrą. Čia dar labai tiktų papildomai įdėti morkos, bulvės. Jei nenorite naudoti pieno, įpilkite daugiau vandens. Sriubą taip pat galite gardinti šviežiais krapais.
(
...daugiau...mažiau
)
Liucija
Akcijos:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Keptuvėje įkaitiname sviestą ant vidutinės ugnies, sudedame svogūną, pakepiname, kol suminkštėja. Tada sudedame česnaką, pakepiname dar minutę. Sudedame pievagrybius, kepiname, kol šie suminkštėja, pagardiname druska, pipirais. Apibarstome miltais ir išmaišome.
Į puodą supilame vandenį, sudedame apkepintas daržoves, grybus, sultinio kubelį, išmaišome. Verdame apie 20 minučių ant vidutinės aukštesnės ugnies. Po to supilame pieną, pakaitiname kelias minutes ir sudedame lydytą sūrelį. Gerai išmaišome. Pakaitiname dar kelias minutes. Pagardiname druska pagal skonį.
Truputį daugiau nei pusę sriubos sutriname trintuvu ir po to vėl sumaišome su likusia sriuba.
Atidėtus pievagrybių griežinėlius pakepiname ant sviesto ar aliejaus. Juos uždedame ant, supilstytos į dubenėlius, sriubos. Dar galite apibarstyti saulėgrąžų sėklomis ir šviežiomis petražolėmis. Skanumėlis!
Komentarai