Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tiršta raugintų kopūstų sriuba
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai bulvių
1 pakelis kopūstų (rauginti)
1 vienetas morkų
300 gramų jautienos ( faršas)
2 litrai sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Sriubas verdu daugiafunkciniame puode. Bulves nuskusti, supjaustyti kubeliais ir sudėti į puodą. Sudėti burokine tarką sutarkuotą morką bei kopūstus. Supilti sultinį ir pasirinkti sriubos virimi programa, nustačius 4 5min. laiką. Likus 15 min. iki virimo pabaigos sudėti faršą.

Tiršta raugintų kopūstų sriuba

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sriubas verdu daugiafunkciniame puode. Bulves nuskusti, supjaustyti kubeliais ir sudėti į puodą. Sudėti burokine tarką sutarkuotą morką bei kopūstus. Supilti sultinį ir pasirinkti sriubos virimi programa, nustačius 4 5min. laiką. Likus 15 min. iki virimo pabaigos sudėti faršą.

Receptą atsiuntė Julija

Komentarai


Daugiau receptų