Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tiršta sūrio ir grybų sriuba
AUTORIUS:
Vida
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 litro vandens
5 vienetai bulvių
350 gramų grybų (švieži (pievagrybiai ir miško))
1 pakelis sūris (lydytas (pvz. "President"))
70 gramų sviesto
1 vienetas svogūnų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
šiek tiek žalumynų (smulkinti (pvz. petražolės arba bazilikai))
šiek tiek laurų lapų (lapai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Supilkite į puodą vandenį, sudėkite nuskustas ir supjaustytas gabaliukais bulves, dėkite lauro lapų, pipirų berkite druskos ir užkaiskite.
2.
Į keptuvę dėkite pusė sviesto ir sudėkite apkepti smulkintą svogūną. Kepinkite iki auksinės rusvos spalvos, o tada sudėkite juos į užvirusį vandenį.
3.
Tada ištirpinkite likusį sviestą ir apkepkite supjaustytus nedideliais gabaliukais grybus, o tada sudėkite juos į sriubą. Virkite apie 20 minučių. Baigiant virti sudėkite suplėšytą sūrį ir išmaišykite.

Patiekiant, pabarstykite smulkintų žalumynų.

Tiršta sūrio ir grybų sriuba

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Supilkite į puodą vandenį, sudėkite nuskustas ir supjaustytas gabaliukais bulves, dėkite lauro lapų, pipirų berkite druskos ir užkaiskite.

  2. Į keptuvę dėkite pusė sviesto ir sudėkite apkepti smulkintą svogūną. Kepinkite iki auksinės rusvos spalvos, o tada sudėkite juos į užvirusį vandenį.

  3. Tada ištirpinkite likusį sviestą ir apkepkite supjaustytus nedideliais gabaliukais grybus, o tada sudėkite juos į sriubą. Virkite apie 20 minučių. Baigiant virti sudėkite suplėšytą sūrį ir išmaišykite.

    Patiekiant, pabarstykite smulkintų žalumynų.

Receptą atsiuntė Vida

Komentarai (3)


  • ag 2015-01-25 19:47

    Koki suriu dar galima naudot?


  • Rabarbaras 2015-01-04 15:17

    TAi kaaai Skanumo.


  • zydrune 2014-09-10 15:14

    Pasaka! Tikrai skanu . :-)


Daugiau receptų