
Tom Kha sriuba
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 mililitrų | kokosų pieno |
3 vienetai | pomidorų pastos |
2 vienetai | vištos filė |
1 saujelė | marinuotų pievagrybių |
30 gramų | prieskonių ("Tom Kha") |
1 pundelis | kalendrų |
600 mililitrų | vandens |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pomidorus ir mėsą supjaustyti kubeliais. Pievagrybius griežinėliais.
2.
Į puodą supilti vandenį ir kokosų pieną. Užvirti. Tuomet sudėti visus ingredientus ir supilti prieskonių maišelį. Virti, kol mėsą gerai išvirs.
3.
Patiekti apibarsčius kalendrų lapeliais.
Tom Kha sriuba
Dorianas
(
)
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Kokosų pienas, 400 mililitrų
- Pomidorai, 3 vienetai
- Vištienos filė, 2 vienetai
- Marinuoti pievagrybiai, 1 saujelė
- Prieskoniai, "Tom Kha", 30 gramų
- Kalendra, 1 pundelis
- Vanduo, 600 mililitrų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Pomidorus ir mėsą supjaustyti kubeliais. Pievagrybius griežinėliais.
Į puodą supilti vandenį ir kokosų pieną. Užvirti. Tuomet sudėti visus ingredientus ir supilti prieskonių maišelį. Virti, kol mėsą gerai išvirs.
Patiekti apibarsčius kalendrų lapeliais.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai