Biskvitukams sausainius sumalti ir sumaišyti su tikru sviestu bei cukraus pudra.
Gauta masę paskleisti į dvi 26 cm skersmens formas ir 30 min. įdėti į šaldytuvą.
Tuo metu pertepimui pertrinti varškę su natūraliu jogurtu, cukrumi, vaniliniu bei vaniliniu cukrumi, įtarkuoti citrinos žievelės, įspausti citrinos sulčių ir sudėti vandenyje išbrinkintą želatiną.
Ant biskvito paskleisti plonai varškės masės, tada prismaigstyti aviečių ir vėl paskleisti varškės masės, tada vėl biskvitas ir vėl tas pats.
Tik ant viršaus jau dėti daugiau varškės masės ir prismaigstyti aviečių.
Į varškės masę galima įlašinti kokios nors esencijos, tuo atveju, jeigu nepatinka citrina.
Dėti mažiausiai 1 val. į šaldytuvą.
O tada skanauti...
Skanaus!

Torčiukas „Aviečių šėlsmas“
INGREDIENTAI:
šiek tiek | aviečių |
1 vienetas | citrinų |
50 gramų | cukraus pudros |
šiek tiek | cukraus |
100 gramų | jogurto (natūralus) |
400 gramų | sausainių |
500 gramų | varškės |
200 gramų | sviesto |
15 gramų | želatinos |
10 gramų | vanilinio cukraus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Torčiukas „Aviečių šėlsmas“
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Avietės
- Citrinos, 1 vienetas
- Cukraus pudra, 50 gramų
- Cukrus
- Jogurtas, natūralus, 100 gramų
- Sausainiai, 400 gramų
- Varškė, 500 gramų
- Sviestas, 200 gramų
- Želatina, 15 gramų
- Vanilinis cukrus, 10 gramų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Biskvitukams sausainius sumalti ir sumaišyti su tikru sviestu bei cukraus pudra.
Gauta masę paskleisti į dvi 26 cm skersmens formas ir 30 min. įdėti į šaldytuvą.
Tuo metu pertepimui pertrinti varškę su natūraliu jogurtu, cukrumi, vaniliniu bei vaniliniu cukrumi, įtarkuoti citrinos žievelės, įspausti citrinos sulčių ir sudėti vandenyje išbrinkintą želatiną.
Ant biskvito paskleisti plonai varškės masės, tada prismaigstyti aviečių ir vėl paskleisti varškės masės, tada vėl biskvitas ir vėl tas pats.
Tik ant viršaus jau dėti daugiau varškės masės ir prismaigstyti aviečių.
Į varškės masę galima įlašinti kokios nors esencijos, tuo atveju, jeigu nepatinka citrina.
Dėti mažiausiai 1 val. į šaldytuvą.
O tada skanauti...
Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (15)
Viskas butų gerai.... jei ne riebi sviesto ir sausainių mąsė. Neskanu. Daug skaniau su burnoje tirpstančiu biskvitu. Pabandykit. Ir dar... Kad pajust tikrą torto skonį jį pagaminti reikia iš vakaro....
O kas sake i kamera deti?Parsyta i saldytuva!
Net nesautu i galva torta kist i saldymo kamera ir dar tiek valandu:D
Manau, ziema ir su mandarinais, konservuotais persikais ar kitais vaisiais galima pabandyti, pasikoreguojant citrinos "reikaliuka" :)
Norite, kad šaldytos uogos nebūtu šlapios? Tai atšilti uogas sudėkite kokiame nors sietelyje, kad vanduo nuvarvėtu :-) ;-)
dariau siandien ta tortuka,pastebejimas toks,kad varskes per mazai,reikia dvigubai,nes pvz man jos buvo labai mazai,braskiu saldytas dejau,deja-kita syki nedesiu,nes labai vandens prisigere,dejau sokolado,pabarsciau cukraus pudra ir cittrinos sultymis,skonis tikrai skanus,tik tuko tos varskytes. beje laikiau saldytuve 3val,patarciau laikyti nesaldiklyje o tiesiog saldytuve,nes dabar tortas gavosi begalo kietas,ir kol atitirps praies nemazai laiko...manau pakanka laikyti saldytuve bet nekameroj. o seip -receptas begalo lengvas :) :super: :super: :super: :super: :super:
o kaip krema darom. Zele su jogurtu ar kaip? :aiskinu:
taip, su 6aldytom uogytem irgi galima puikiai issiversti :)
atrodo tai tikrai beprotiskai skaniai ... =]
skaniai ir graziai atrodo :super: , tik kaip, del tu saldytu uogyciu ar tinka? :geda: