Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tortas
AUTORIUS:
Miglė
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
0.5 stiklinės kakavos
1 valgomasis šaukštas kavos (tirpi)
1 arbatinis šaukštelis vanilės
6 vienetai kiaušinių
0.3 stiklinės vandens (šiltas)
2 stiklinės grietinėlės (kremas)
220 gramų juodojo šokolado
1 arbatinis šaukštelis druskos
3 valgomieji šaukštai sviesto
3 valgomieji šaukštai kepimo miltelių
165 gramai baltojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinkite orkaitę iki 175°C laipsnių. Uždenkite torto formą kepimo popieriumi.

Ištirpinkite sviestą, dėkite šokolado gabaliukus ir išmaišykite, kol šokoladas ištirps.

Ištirpinkite kavą karštame vandenyje, pridėkite vanilės ir druskos. Supilkite į šokolado masę. Tada išplakite kiaušinius su cukrumi (plakite apie 5 minute). Įmaišykite kakavą ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Sumaišykite du mišinius.

Supilkite tešlą į skardą ir kepkite 50 minučių.

Ištirpinkite sviestą su baltuoju šokoladu, pilkite plaktą kiaušinį, dėkite vanilės, grietinėlės kremo ir elektriniu maišytuvu išplakite.

Tortui iškepus ir atvėsus ant viršaus dėkite baltąją masę ir palikite tortą šaldytuve kelioms valandoms.

Skanaus.

Tortas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įkaitinkite orkaitę iki 175°C laipsnių. Uždenkite torto formą kepimo popieriumi.

Ištirpinkite sviestą, dėkite šokolado gabaliukus ir išmaišykite, kol šokoladas ištirps.

Ištirpinkite kavą karštame vandenyje, pridėkite vanilės ir druskos. Supilkite į šokolado masę. Tada išplakite kiaušinius su cukrumi (plakite apie 5 minute). Įmaišykite kakavą ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Sumaišykite du mišinius.

Supilkite tešlą į skardą ir kepkite 50 minučių.

Ištirpinkite sviestą su baltuoju šokoladu, pilkite plaktą kiaušinį, dėkite vanilės, grietinėlės kremo ir elektriniu maišytuvu išplakite.

Tortui iškepus ir atvėsus ant viršaus dėkite baltąją masę ir palikite tortą šaldytuve kelioms valandoms.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Miglė

Komentarai (3)


  • Jurate 2013-09-20 16:59

    Tai tikrai kazkoks nesusipratimas,neisigilinus nusipirkau ko reikia ir manau gaminsiu.ziuriu kad visiska nesamone,i balta glaju ir reikia kiausinio ir sviesto nors recepte sudedam viska i juodo sokolado mase,kas cia taip pateike recepta ,pasipiktinau.teks kuryba pasitelkt ir gamint. ;-(


  • As 2013-09-19 23:09

    Ne jus viena nesupratot ;) man taip pat labai neaiski gaminimo eiga.


  • aldona 2013-09-17 20:57

    nebelieka sviesto baltajam sokoladui,nes jy jau istirpiname su j.sokolado gabaliukais...
    nesuprantu veiksmo pirmame sakinyje-torto forma uzdengti kepimo popieriumi?Kam? O po to mase kepame ne formoj o skardoj? Dar noreciau suzinoti-kas tai grietinele ar kazkoks kremas?Buna jau paruostas pirkti,ar tai kokie tai milteliai grietineles kremui? Butu ydomus receptas isbandymui, bet deja mano logikos nepakanka siu mysliu issprendimui?!
    :-(


Daugiau receptų