Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tortas "Kalėdų žvaigždė" ir "Mantingos" sluoksniuotos tešlos
AUTORIUS:
Birutė
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
4 lapai tešlos (MANTINGA sluoksniuota)
100 gramų majonezo
50 gramų sūris (fermentinis)
1 skiltelė česnakų
1 arbatinis šaukštelis krapų (smulkinti)
75 gramai krabų ((snieginių krabų mėsa))
7 gabalai paprikų (marinotos)
šiek tiek druskos (jūros)
šiek tiek pipirai (šviežiai malti)
Papuošimui:
1 valgomasis šaukštas ikrų (iš jūros dumblių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlą atšildyti, iškočioti.
2.
Išpjaustyti žvaigždės formos lakštus, iškepti kaip nurodyta ant tešlos pakuotės
3.
Atvėsintus lakštus aptepti majonezu.
4.
Sūrį sutarkuoti stambia tarka, įspausti česnako skiltelę, įdėti 1 v.š. majonezo, įberti krapų, druskos, pipirų, išmaišyti.
5.
Ant apatinio torto lakšto uždėti sūrio masę, užkloti antru lakštu suteptu majonezu.
6.
Ant kito lakšto užkloti snieginių krabų mėsą. Uždėti trečią lakštą suteptą majonezu, ant jo vėl sudėti sūrio masę, užkloti ketvirtu lakštu. Užtepti majonezu, papuošti marinuota paprika ir ikriukais.

Skanaus!

Tortas "Kalėdų žvaigždė" ir "Mantingos" sluoksniuotos tešlos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai: Papuošimui:
  • Ikrai, iš jūros dumblių, 1 valgomasis šaukštas

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Tešlą atšildyti, iškočioti.

  2. Išpjaustyti žvaigždės formos lakštus, iškepti kaip nurodyta ant tešlos pakuotės

  3. Atvėsintus lakštus aptepti majonezu.

  4. Sūrį sutarkuoti stambia tarka, įspausti česnako skiltelę, įdėti 1 v.š. majonezo, įberti krapų, druskos, pipirų, išmaišyti.

  5. Ant apatinio torto lakšto uždėti sūrio masę, užkloti antru lakštu suteptu majonezu.

  6. Ant kito lakšto užkloti snieginių krabų mėsą. Uždėti trečią lakštą suteptą majonezu, ant jo vėl sudėti sūrio masę, užkloti ketvirtu lakštu. Užtepti majonezu, papuošti marinuota paprika ir ikriukais.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Birutė

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...