Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tortas - margutis
AUTORIUS:
Aistė
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
300 gramų miltai
1.5 stiklinės cukraus
2 vienetai kiaušinių
1.4 stiklinės vandens (verdantis)
1 arbatinis šaukštelis sodos
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
60 gramų kakavos
100 gramų sviesto
Kremui:
250 gramų grietinės
1 pakelis grietinėlės standiklis
3 valgomieji šaukštai cukraus
Pertepimui:
5 valgomieji šaukštai vyšnių uogienės
Papuošimui:
1 žiupsnelis pabarstukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Visus sausus produktus sumaišyti.
Į juos supilti verdantį vandenį, mušti kiaušinius, pilti išlydytą sviestą ir gerai išmaišyti.
Masę krėsti į kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, apie 30 minučių.
Iškepusį atvėsinti.
2.
Grietinę išplakti su standikliu ir cukrumi.
Atvėsusį biskvitą perpjauti į tris dalis.
Jas pertepti kremu ir uogiene, viršų papuošti pabarstukais.
Skanaus!

Tortas - margutis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Tešlai: Kremui: Pertepimui: Papuošimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Visus sausus produktus sumaišyti.
    Į juos supilti verdantį vandenį, mušti kiaušinius, pilti išlydytą sviestą ir gerai išmaišyti.
    Masę krėsti į kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, apie 30 minučių.
    Iškepusį atvėsinti.

  2. Grietinę išplakti su standikliu ir cukrumi.
    Atvėsusį biskvitą perpjauti į tris dalis.
    Jas pertepti kremu ir uogiene, viršų papuošti pabarstukais.
    Skanaus!

Receptą atsiuntė Aistė

Komentarai


Daugiau receptų