Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tortas „Pinčeris“
AUTORIUS:
Greta
INGREDIENTAI:
2.3 stiklinės cukraus
4 valgomieji šaukštai kakavos
2 vienetai kiaušinių
2.6 stiklinės kvietinių miltų
2 valgomieji šaukštai vandens
0.5 arbatinio šaukštelio sodos (nugesinta)
šiek tiek citrinos rūgšties
100 gramų sviesto
900 gramų grietinės
4 saujos riešutų
80 gramų kondensuoto pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius ištrinti su 1 stikline cukraus. Tuomet sudėti 200 gramų grietinės, kondensuotą pieną, nugesintą sodą, miltus ir viską išmaišyti.
Trečdalį šios tešlos iškepti. Kepti 20-25 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
Į likusius du trečdalius gautos masės įdėti 2 šaukštus kakavos ir taip pat iškepti.
Kremui išplakti likusius 700 gramų grietinės ir 1 stiklinę cukraus, įdėti truputį citrinos rūgšties bei, jei norite, kokių nors kvapų.
Iškeptą baltą dalį perpjauti per pusę ir pertepti.
Iškeptą rudą dalį supjaustyti, tepti kremą ir dėti ant baltosios dalies.
Glaistui išmaišyti likusius 2 šaukštus kakavos, trečdalį stiklinės cukraus, vandenį ir sviestą.
Gautą glaistui masę su karščiui atspariu indu dėti į karštą vandenį, pakaitinti, užpilti šią masę ant torto viršaus ir užbarstyti riešutų.
Į kremą, jei norite, galite įpilti ir mėgstamų uogų.
Skanaus!

Tortas „Pinčeris“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaušinius ištrinti su 1 stikline cukraus. Tuomet sudėti 200 gramų grietinės, kondensuotą pieną, nugesintą sodą, miltus ir viską išmaišyti.
Trečdalį šios tešlos iškepti. Kepti 20-25 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
Į likusius du trečdalius gautos masės įdėti 2 šaukštus kakavos ir taip pat iškepti.
Kremui išplakti likusius 700 gramų grietinės ir 1 stiklinę cukraus, įdėti truputį citrinos rūgšties bei, jei norite, kokių nors kvapų.
Iškeptą baltą dalį perpjauti per pusę ir pertepti.
Iškeptą rudą dalį supjaustyti, tepti kremą ir dėti ant baltosios dalies.
Glaistui išmaišyti likusius 2 šaukštus kakavos, trečdalį stiklinės cukraus, vandenį ir sviestą.
Gautą glaistui masę su karščiui atspariu indu dėti į karštą vandenį, pakaitinti, užpilti šią masę ant torto viršaus ir užbarstyti riešutų.
Į kremą, jei norite, galite įpilti ir mėgstamų uogų.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Greta

Komentarai


Daugiau receptų