Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tortas "Pončo"
AUTORIUS:
Lina
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
šiek tiek graikinių riešutų
1 valgomasis šaukštas kakavos
1 vienetas kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis sodos
1 stiklinė grietinės (25%)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinį suplakti su cukrumi ir grietine.
Miltus išsijoti, sumaišyti su soda ir kiaušinio plakiniu.
Gautą tešlą padalinti į 2 dalis.
Iš pirmos dalies iškepti papločius. Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 15 min.
Antrą dalį sumaišyti su kakava ir taip pat iš jos iškepti papločius.
Papločius atvėsinti.
Papločius sulaužyti į gabaliukus.
Kremas: grietinę plakti su cukrumi 5-7 min, kol sutirštės.
Pirmas sluoksnis - biskvito gabaliukai, po to grietinės kremas su riešutais ir t. t.
Paskutinis sluoksnis - kremo. Ant viršaus pabarstyti smulkinto šokolado.
Tortą palaikyti šaldytuve per naktį.

Tortas "Pončo"

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaušinį suplakti su cukrumi ir grietine.
Miltus išsijoti, sumaišyti su soda ir kiaušinio plakiniu.
Gautą tešlą padalinti į 2 dalis.
Iš pirmos dalies iškepti papločius. Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 15 min.
Antrą dalį sumaišyti su kakava ir taip pat iš jos iškepti papločius.
Papločius atvėsinti.
Papločius sulaužyti į gabaliukus.
Kremas: grietinę plakti su cukrumi 5-7 min, kol sutirštės.
Pirmas sluoksnis - biskvito gabaliukai, po to grietinės kremas su riešutais ir t. t.
Paskutinis sluoksnis - kremo. Ant viršaus pabarstyti smulkinto šokolado.
Tortą palaikyti šaldytuve per naktį.

Receptą atsiuntė Lina

Komentarai


Daugiau receptų