Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tortas su braškėmis „Minkštumas“
AUTORIUS:
Silvija
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų sausainių
1 kilogramas varškės
1 kilogramas braškių
1 pakelis vanilinio cukraus
200 gramų cukraus
50 gramų želatinos
1 vienetas citrinų ((šviežios sultys ir cedra))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Želatiną išbrinkinti.
2.
Sausainius susmulkinti.
3.
Varškę, vanilinį cukrų, citrinos sultis ir žievelę išplakti iki vientisos masės.
4.
Braškes susmulkinti blenderiu.
5.
Varškės masę sumaišyti su sutrintomis braškėmis ir sausainiais.
6.
Į gerai išmaišytą masę supilti ištirpintą želatiną.
7.
Viską gerai išmaišyti ir supilti į tortinę bei padėti į šaldytuvą, kad sustingtų.

Skanaus.

Tortas su braškėmis „Minkštumas“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Želatiną išbrinkinti.

  2. Sausainius susmulkinti.

  3. Varškę, vanilinį cukrų, citrinos sultis ir žievelę išplakti iki vientisos masės.

  4. Braškes susmulkinti blenderiu.

  5. Varškės masę sumaišyti su sutrintomis braškėmis ir sausainiais.

  6. Į gerai išmaišytą masę supilti ištirpintą želatiną.

  7. Viską gerai išmaišyti ir supilti į tortinę bei padėti į šaldytuvą, kad sustingtų.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Silvija

Komentarai (1)


  • Nesvarbu 2015-09-05 17:55

    Atrodo kaip privemta


Daugiau receptų