Sausainius sutrupinti iki smulkių trupiniukų ir sumaišyti su ištirpintu sviestu.
Trupinių masę iškloti formos dugną ir statyti į šaldytuvą.
Varškę lėtai išsukti su viena 400 g skardine kokoso pieno, supilti likerį, cukrų ir gerai permaišyti.

Tortas su kokoso pienu
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Pagrindui: | ||
300 gramų | sausainių | |
100 gramų | sviesto | |
Įdarui: | ||
1 kilogramas | varškės | |
800 gramų | kokosų pieno | |
200 mililitrų | cukraus | |
100 mililitrų | likerio "malibu" | |
6 arbatiniai šaukšteliai | želatinos | |
Papuošimui: | ||
1 sauja | vyniuogių | |
1 sauja | mėtų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
2.
Želatiną užpilti likusiu kokoso pienu ir palikti apie 20 minučių, išbrinkti.
Dėti į garų vonelę ir maišant ištirpinti, tik jokiu būdu neužvirinti!
Šiek tiek praaušusią želatinos masę įmaišyti į varškės masę ir gerai permaišyti.
Supilti viską ant pagrindo.
Statyti į šaldytuvą.
Kai masė pradės stingti, maždaug po 15 - 20 minučių galima papuošti tortą.
Skanaus!
Dėti į garų vonelę ir maišant ištirpinti, tik jokiu būdu neužvirinti!
Šiek tiek praaušusią želatinos masę įmaišyti į varškės masę ir gerai permaišyti.
Supilti viską ant pagrindo.
Statyti į šaldytuvą.
Kai masė pradės stingti, maždaug po 15 - 20 minučių galima papuošti tortą.
Skanaus!
Tortas su kokoso pienu
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
- Sausainiai, 300 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Varškė, 1 kilogramas
- Kokosų pienas, 800 gramų
- Cukrus, 200 mililitrų
- Likeris "Malibu", 100 mililitrų
- Želatina, 6 arbatiniai šaukšteliai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Sausainius sutrupinti iki smulkių trupiniukų ir sumaišyti su ištirpintu sviestu.
Trupinių masę iškloti formos dugną ir statyti į šaldytuvą.
Varškę lėtai išsukti su viena 400 g skardine kokoso pieno, supilti likerį, cukrų ir gerai permaišyti.Želatiną užpilti likusiu kokoso pienu ir palikti apie 20 minučių, išbrinkti.
Dėti į garų vonelę ir maišant ištirpinti, tik jokiu būdu neužvirinti!
Šiek tiek praaušusią želatinos masę įmaišyti į varškės masę ir gerai permaišyti.
Supilti viską ant pagrindo.
Statyti į šaldytuvą.
Kai masė pradės stingti, maždaug po 15 - 20 minučių galima papuošti tortą.
Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
skanu