Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tortas su varškės gabaliukais
AUTORIUS:
Genovaitė
INGREDIENTAI:
60 gramų cukraus (biskvitui)
50 gramų cukraus (glajui)
50 gramų cukraus (varškei)
2 valgomieji šaukštai kakavos (biskvitui)
4 vienetai kiaušinių (biskvitui)
1 vienetas kiaušinių (varškei)
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (biskvitui)
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (varškei)
120 mililitrų pieno (glajui)
50 gramų juodojo šokolado (biskvitui)
100 gramų juodojo šokolado (glajui)
250 gramų varškės
25 gramai aliejaus (glajui)
50 gramų kokosų (drožlės, varškei)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (biskvitui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškę sutryniau su kiaušiniais, kokoso drožlėmis, cukrumi miltais.
Suformavau nedidelius rutuliukus.
Taip pat užmaišiau tešlą šokoladiniam biskvitui: kiaušiniai išplakti su cukrumi, įmaišytas ištirpintas šokoladas, miltai, kakava, kepimo milteliai.
Tešlą sukrėsti į kepimo indą. Ant viršaus įspausti varškės rutuliukus.
Kepti 175 laipsnių orkaitėje apie 35 min.
Papuošti torto viršų ir šonus glazūra. Pieną šildyti ant ugnies, bet neužvirinti. Supilti cukrų, aliejų, ištirpinti šokoladą. Viską maišyti, kol bus vientisa masė. Kai jau šiek tiek pravės, aptepti tortą.
Tortą laikyti šaldytuve bent 4 val.

Tortas su varškės gabaliukais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Varškę sutryniau su kiaušiniais, kokoso drožlėmis, cukrumi miltais.
Suformavau nedidelius rutuliukus.
Taip pat užmaišiau tešlą šokoladiniam biskvitui: kiaušiniai išplakti su cukrumi, įmaišytas ištirpintas šokoladas, miltai, kakava, kepimo milteliai.
Tešlą sukrėsti į kepimo indą. Ant viršaus įspausti varškės rutuliukus.
Kepti 175 laipsnių orkaitėje apie 35 min.
Papuošti torto viršų ir šonus glazūra. Pieną šildyti ant ugnies, bet neužvirinti. Supilti cukrų, aliejų, ištirpinti šokoladą. Viską maišyti, kol bus vientisa masė. Kai jau šiek tiek pravės, aptepti tortą.
Tortą laikyti šaldytuve bent 4 val.

Receptą atsiuntė Genovaitė

Komentarai (2)


  • Dalia 2011-10-07 12:57

    nesupratau kokioj temperaturoj reikia kepti :-(


  • Renata 2011-09-06 22:47

    hmm,bet cia tesla skysta gaunasi itariu,taip? ir kiekis jos mazas.O nereikia i biskvita sviesto?


Daugiau receptų