Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tortas su želės gabaliukais
AUTORIUS:
vita
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
250 gramų miltai
5 vienetai kiaušinių
300 gramų cukraus
500 grietinės
3 pakeliai želės
800 gramų vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Biskvito paruošimas.
Kiaušiniai nuplaunami . Į indą dedamas cukrus , vanilinis cukrus , mušami kiaušiniai . Plakame , kol pasidaro puri masė ir ištirpsta cukrus . Į masę dedame citrinos rūgštimi užgesintą sodą ir paplakame . Sudedame išsijotus miltus ir šaukštu lengvai apmaišome . Paruoštą biskvitinę tešlą išpilstome į formas arba ant pergamentinio popieriaus , patepto riebalais. Biskvitas kepamas orkaitėje 220 C temperatūroje. Kepame keturis papločius .
2.
Kremo paruošimas.
1 pakelis želė užpilamas 400 g karšto vandens , maišoma kol ištirpsta ir sustingdoma , kad būtų galima supjaustyti (geriausia užpilti iš vakaro). 2 pakelius želė užpilame 400 g karšto vandens , maišome , kol ištirpsta ir atvėsiname iki kisieliaus tirštumo .
Atšaldyta grietinė arba grietinėlė plakama iki pradeda tirštėti , įdedama citrinos rūgštelės ir supilama kisieliaus tirštumo želė ir gerai išplakama , kol kremas pasidaro purus.
3.
Torto formavimas.
Biskvitą apipjaustome pagal formą . Biskvitą dedame į formą ,sudrėkiname sirupu , ant biskvito dedame kremą , dedame supjaustytus želė gabaliukus , dedame kitą biskvitą , gražiai prispaudžiame, drėkiname sirupu, dedame kremą ir t.t.(keturi papločiai biskvito ir trys sluoksniai kremo).Viršutinis sluoksnis-biskvitas.
Paruoštą torto pusgaminį padedame sustingti. Išpjauname iš formos ,šonus apibarstome biskvito trupiniais arba kokoso drožlėmis

Tortas su želės gabaliukais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Biskvito paruošimas.
    Kiaušiniai nuplaunami . Į indą dedamas cukrus , vanilinis cukrus , mušami kiaušiniai . Plakame , kol pasidaro puri masė ir ištirpsta cukrus . Į masę dedame citrinos rūgštimi užgesintą sodą ir paplakame . Sudedame išsijotus miltus ir šaukštu lengvai apmaišome . Paruoštą biskvitinę tešlą išpilstome į formas arba ant pergamentinio popieriaus , patepto riebalais. Biskvitas kepamas orkaitėje 220 C temperatūroje. Kepame keturis papločius .

  2. Kremo paruošimas.
    1 pakelis želė užpilamas 400 g karšto vandens , maišoma kol ištirpsta ir sustingdoma , kad būtų galima supjaustyti (geriausia užpilti iš vakaro). 2 pakelius želė užpilame 400 g karšto vandens , maišome , kol ištirpsta ir atvėsiname iki kisieliaus tirštumo .
    Atšaldyta grietinė arba grietinėlė plakama iki pradeda tirštėti , įdedama citrinos rūgštelės ir supilama kisieliaus tirštumo želė ir gerai išplakama , kol kremas pasidaro purus.

  3. Torto formavimas.
    Biskvitą apipjaustome pagal formą . Biskvitą dedame į formą ,sudrėkiname sirupu , ant biskvito dedame kremą , dedame supjaustytus želė gabaliukus , dedame kitą biskvitą , gražiai prispaudžiame, drėkiname sirupu, dedame kremą ir t.t.(keturi papločiai biskvito ir trys sluoksniai kremo).Viršutinis sluoksnis-biskvitas.
    Paruoštą torto pusgaminį padedame sustingti. Išpjauname iš formos ,šonus apibarstome biskvito trupiniais arba kokoso drožlėmis

Receptą atsiuntė vita

Komentarai (2)


  • Gintare 2017-04-04 10:13

    Ar as cia ko nesupratau,ar kaip? Cia neparasyta koky sirupa daryti. Esu tokiuoe gaminukuose naujoke,todel gal kas gali parasyti ir sirupuko sudety ir ar daug ten ta biskvita drekinti?


  • liena 2017-02-22 18:04

    Labai skanu


Daugiau receptų