
Tortas "TINGINYS"
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės | cukraus |
200 gramų | juodojo šokolado |
295 gramai | sviesto (82 proc. riebumo) |
500 gramų | grietinės |
600 gramų | krekerių |
šiek tiek | pabarstukų (papuošimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virš ugnies ištirpiname sviestą, cukrų ir 100 g šokolado. Supilame grietinę ir dar truputį pakaitiname (virti nereikia). Sudedame krekerius į indą, užpilame gauta mase ir gerai išmaišome.Dedame į formą ir į šaldytuvą. Laikome, kol sustings (geriausiai per naktį). Išėmus iš formos papuošti išlydytu šokoladu (likusiu 100 g) ir pabarstukais. Galima įdėti riešutų. Skanaus!
Tortas "TINGINYS"
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Šokoladas, juodasis, 200 gramų
- Sviestas, 82 proc. riebumo, 295 gramai
- Grietinė, 500 gramų
- Krekeriai, 600 gramų
- Pabarstukai, papuošimui
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Virš ugnies ištirpiname sviestą, cukrų ir 100 g šokolado. Supilame grietinę ir dar truputį pakaitiname (virti nereikia). Sudedame krekerius į indą, užpilame gauta mase ir gerai išmaišome.Dedame į formą ir į šaldytuvą. Laikome, kol sustings (geriausiai per naktį). Išėmus iš formos papuošti išlydytu šokoladu (likusiu 100 g) ir pabarstukais. Galima įdėti riešutų. Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (5)
Su grietine skaniau bet sviesto maziau reikia det nors kaip kam tas ar anas skonio reikalas yra
daug skaniau nei su kondensuotu
kažkokia nesąmonė tiek riebalo ,sviestas,grietinė...Tinginys daromas su kondensuotu pienu,o ne grietine
kad nebutu riebus vietoi grietines stikline pieno ir daugiau cukraus biski,tada pavirt kol mase tirstoka pasidarys ir viskas
ziauriai riebus turetu buti