Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tortas "Tiramisu"
AUTORIUS:
Akvile
INGREDIENTAI:
100 mililitrų cukraus pudros (kremui)
200 gramų cukraus (biskvitui)
4 arbatiniai šaukšteliai cukraus (kavos sirupui)
4 arbatiniai šaukšteliai kavos (tirpi, kavos sirupui)
80 gramų krakmolo (biskvitui)
5 vienetai kiaušinių (biskvitui)
100 gramų kvietinių miltų (biskvitui)
400 mililitrų vandens (karštas, kavos sirupui)
450 mililitrų grietinėlės (kremui)
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių (biskvitui)
350 gramų maskarponės sūrio (kremui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius su cukrumi išsukti iki baltų putų, atskirame dubenyje persijoti kelis kart sausus produktus ir įmaišyti juos į kiaušinių masę, lengvai permaišyti ir supylus į kepimo formą kepti įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min.Iškepusį biskvitą gerai atvėsinti. Man kaip visada kepant pradėjo kilti kalnelis, tai aš jau iškepus, ant karšto biskvito uždėjau lėkštelę ir kalnelis susėdo, skoniui tai nepakenkė, o išvaizdai padėjo :)Atvėsusį biskvitą pjauname per pusę.
Pasiruošiame kavos sirupą laistymui: viską ištirpinti karštame vandenyje.

Šaltą grietinėlę išplakame su cukraus pudrą, vėliau įmaišome maskarponę sūrį.

Imame vieną puselę, ją gausiai sulaistome ir tepame pusę kremo.Uždengiame likusią gausiai sulaistytą puselę ir visą gautą torčiuką aptepame likusiu kremu.
Statome į šaldytuvą kelioms valandoms.
Skanaus!!!!!!!!!

Tortas "Tiramisu"

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaušinius su cukrumi išsukti iki baltų putų, atskirame dubenyje persijoti kelis kart sausus produktus ir įmaišyti juos į kiaušinių masę, lengvai permaišyti ir supylus į kepimo formą kepti įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min.Iškepusį biskvitą gerai atvėsinti. Man kaip visada kepant pradėjo kilti kalnelis, tai aš jau iškepus, ant karšto biskvito uždėjau lėkštelę ir kalnelis susėdo, skoniui tai nepakenkė, o išvaizdai padėjo :)Atvėsusį biskvitą pjauname per pusę.
Pasiruošiame kavos sirupą laistymui: viską ištirpinti karštame vandenyje.

Šaltą grietinėlę išplakame su cukraus pudrą, vėliau įmaišome maskarponę sūrį.

Imame vieną puselę, ją gausiai sulaistome ir tepame pusę kremo.Uždengiame likusią gausiai sulaistytą puselę ir visą gautą torčiuką aptepame likusiu kremu.
Statome į šaldytuvą kelioms valandoms.
Skanaus!!!!!!!!!

Receptą atsiuntė Akvile

Komentarai (2)


  • vita 2013-01-29 00:20

    mano nuomone nevykes. pradedant nuo nuotraukos, -kurioje sokoladinis tortas, ir antra- labai toli skonio atzvilgiu nuo tiktrojo tiramisu /italu/


  • (anonimas) 2013-01-04 10:59

    868348053 :-D :bloga: %-)


Daugiau receptų