Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tortas "Tiramisu"
AUTORIUS:
Rita
INGREDIENTAI:
200 gramų cukraus
80 gramų krakmolo
5 vienetai kiaušinių
1 gramas kvietinių miltų
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Kiaušinius su cukrumi išsukti iki baltų putų. Atskirame dubenyje kelis kartus persijoti sausus produktus ir įmaišyti juos į kiaušinių masę, lengvai permaišyti ir ,supylus į kepimo formą, kepti įkaitintoje 180°C temperatūros orkaitėje apie 30 minučių.

2. Iškepusį biskvitą gerai atvėsinti. Man, kaip visada, bekepant pradėjo kilti kalnelis. Tad aš, ant jau iškepusio karšto biskvito, uždėjau lėkštelę. Skoniui tai nepakenkė, o išvaizdai padėjo :) Atvėsusį biskvitą pjauti per pusę.

3. Kavos sirupo gaminimas. Karštame vandenyje ištirpinti produktus.

4. Kremo gaminimas. Šaltą grietinėlę išplakti su cukraus pudrą, vėliau įmaišyti maskarponės sūrį.

5. Imame vieną biskvito puselę, ją gausiai sulaistome sirupu ir tepame pusę kremo.

Uždengiame likusią, gausiai sulaistytą puselę, ir visą torčiuką aptepame likusiu kremu.

6. Statome į šaldytuvą kelioms valandoms.

Tortas "Tiramisu"

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

1. Kiaušinius su cukrumi išsukti iki baltų putų. Atskirame dubenyje kelis kartus persijoti sausus produktus ir įmaišyti juos į kiaušinių masę, lengvai permaišyti ir ,supylus į kepimo formą, kepti įkaitintoje 180°C temperatūros orkaitėje apie 30 minučių.

2. Iškepusį biskvitą gerai atvėsinti. Man, kaip visada, bekepant pradėjo kilti kalnelis. Tad aš, ant jau iškepusio karšto biskvito, uždėjau lėkštelę. Skoniui tai nepakenkė, o išvaizdai padėjo :) Atvėsusį biskvitą pjauti per pusę.

3. Kavos sirupo gaminimas. Karštame vandenyje ištirpinti produktus.

4. Kremo gaminimas. Šaltą grietinėlę išplakti su cukraus pudrą, vėliau įmaišyti maskarponės sūrį.

5. Imame vieną biskvito puselę, ją gausiai sulaistome sirupu ir tepame pusę kremo.

Uždengiame likusią, gausiai sulaistytą puselę, ir visą torčiuką aptepame likusiu kremu.

6. Statome į šaldytuvą kelioms valandoms.

Receptą atsiuntė Rita

Komentarai (3)


  • Laima 2015-01-25 18:45

    Atrodo labai graziai,bet receptas pateiktas tik dalinai, miltu 1gramas?juokiates? nei sirupo, nei kremo sudetiniu daliu nera,kam reikalingas tik dalinis receptas? pajuokai?


  • Opa 2015-01-25 14:05

    Kaip visada... receptas be pabaigos! kur kremo receptas? Gaspadine susi...........


  • Pataisymas 2015-01-25 13:56

    Miltų 1 stiklinė


Daugiau receptų