Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tortas „Vasaros fantazija“
AUTORIUS:
Genutė
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
šiek tiek vanilės
0.5 stiklinės pieno
250 gramų grietinėlės (38%)
100 gramų sausainių
500 gramų varškės (kreminė, nesaldi)
100 gramų sviesto
1 vienetas želatinos (pakelis)
šiek tiek uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sutrupinti sausainius.
Sviestą ištirpinti ir sumaišyti su sausainių trupiniais.
Sausainių masę sudėti į formą ir išlyginti.
Kreminę varškę sumaišyti su cukrumi ir vanile.
Želatiną ištirpinti šiltame piene ir palikti 15 min.
Suplakti grietinėlę.
Pieną su želatina pakaitinti, kol ištirps želatina.
Tada pieną supilti į varškę ir atsargiai įmaišyti grietinėlę.
Gautą masę supilti ant sausainių.
Torto viršų papuošti uogomis. Galima papuošti ir kitaip (pvz., riešutais, kakavos milteliais ar pan.).
Formą uždengti su folija ir padėti į šaldytuvą 4 val.
Skanaus.

Tortas „Vasaros fantazija“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sutrupinti sausainius.
Sviestą ištirpinti ir sumaišyti su sausainių trupiniais.
Sausainių masę sudėti į formą ir išlyginti.
Kreminę varškę sumaišyti su cukrumi ir vanile.
Želatiną ištirpinti šiltame piene ir palikti 15 min.
Suplakti grietinėlę.
Pieną su želatina pakaitinti, kol ištirps želatina.
Tada pieną supilti į varškę ir atsargiai įmaišyti grietinėlę.
Gautą masę supilti ant sausainių.
Torto viršų papuošti uogomis. Galima papuošti ir kitaip (pvz., riešutais, kakavos milteliais ar pan.).
Formą uždengti su folija ir padėti į šaldytuvą 4 val.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Genutė

Komentarai


Daugiau receptų