Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tortas „Žozefina“
AUTORIUS:
Birutė
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
4 lapai sluoksniuotos tešlos („Mantinga“, šaldyta )
2 vienetai citrinų
1 stiklinė cukraus
1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Citrinas nuplikyti verdančiu vandeniu, vieną nulupti, abi citrinas sutarkuoti ir sumaišyti su cukrumi.
2.
Tešlą atšildyti, plonai iškočioti, išpjauti norimos formos lakštus, kepti orkaitėje 180 l. temperatūroje 8 minutes.
3.
Likusias tešlos atraižas tai pat iškepti, atvėsinus susmulkinti apibarstymui.
4.
Karštus lakštus sutepti citrinos mase.
5.
Viršutinį sluoksnį apibarstyti trupiniais.
6.
Palaikyti kambario temperatūroje 12-24 valandas. Skanaus!
7.
Puošti cukraus pudra ir citrinos griežinėliais.

Tortas „Žozefina“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Citrinas nuplikyti verdančiu vandeniu, vieną nulupti, abi citrinas sutarkuoti ir sumaišyti su cukrumi.

  2. Tešlą atšildyti, plonai iškočioti, išpjauti norimos formos lakštus, kepti orkaitėje 180 l. temperatūroje 8 minutes.

  3. Likusias tešlos atraižas tai pat iškepti, atvėsinus susmulkinti apibarstymui.

  4. Karštus lakštus sutepti citrinos mase.

  5. Viršutinį sluoksnį apibarstyti trupiniais.

  6. Palaikyti kambario temperatūroje 12-24 valandas. Skanaus!

  7. Puošti cukraus pudra ir citrinos griežinėliais.

Receptą atsiuntė Birutė

Komentarai


Daugiau receptų