
1 vienetas | agurkų |
2 | česnakų |
šiek tiek | juodųjų pipirų |
1 vienetas | pomidorų pastos |
šiek tiek | porų |
400 gramų | jautienos faršo (maišytas su kiaulienos) |
šiek tiek | pomidorų padažo (Heinz) |
100 gramų | sūris |
šiek tiek | druskos |
šiek tiek | tortilijos (blyneliai) |
šiek tiek | pekino kopūstų |
šiek tiek | padažo (česnakinis) |
Smulkiai supjaustykite agurką, pomidorą, porus, pekino kopūstą, sutarkuokite sūrį. Ant kiekvieno tortilijos blynelio vidurio sudėkite visus ingredientus pagal savo vaizduotę.
Sulankstykite: pirmiausia sulenkite apačią, tuomet užlenkite vieną kraštą ir kitą.
Tuomet paruoštą tortiliją įvyniokite į foliją, nepalikite atvirų kraštų.
Įkaitintoje orkaitėje (ant grotelių arba žemoje skardoje padengus kepimo popieriumi) kepkite apie 15 min. Folija būtina tam, kad tortilijos blynelis kepdamas nesukietėtų. Galima kepti ir mikrobangų krosnelėje.
Skanaus!
P.S. Į tortiliją galima dėti ir konservuotus žirnelius, žalią agurką pakeisti marinuotu arba raugintu agurku, galima dėti raudonųjų paprikų ir visa kita, kas Jūsų vaizduotėje.
Tortilija

- Paruošimo laikas:
- Agurkai, 1 vienetas
- Česnakai, 2
- Juodieji pipirai
- Pomidorai, 1 vienetas
- Porai
- Jautienos faršas, maišytas su kiaulienos, 400 gramų
- Pomidorų padažas, Heinz
- Sūris, 100 gramų
- Druska
- Tortilija, blyneliai
- Pekino kopūstas
- Padažas, česnakinis
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Į faršą sutrinkite česnakų, įdėkite druskos ir pipirų pagal skonį arba naudokite natūralų prieskonių mišinį maltai mėsai be maisto priedų „Sauda“. Faršą iškepti.
Smulkiai supjaustykite agurką, pomidorą, porus, pekino kopūstą, sutarkuokite sūrį. Ant kiekvieno tortilijos blynelio vidurio sudėkite visus ingredientus pagal savo vaizduotę.
Sulankstykite: pirmiausia sulenkite apačią, tuomet užlenkite vieną kraštą ir kitą.
Tuomet paruoštą tortiliją įvyniokite į foliją, nepalikite atvirų kraštų.
Įkaitintoje orkaitėje (ant grotelių arba žemoje skardoje padengus kepimo popieriumi) kepkite apie 15 min. Folija būtina tam, kad tortilijos blynelis kepdamas nesukietėtų. Galima kepti ir mikrobangų krosnelėje.
Skanaus!
P.S. Į tortiliją galima dėti ir konservuotus žirnelius, žalią agurką pakeisti marinuotu arba raugintu agurku, galima dėti raudonųjų paprikų ir visa kita, kas Jūsų vaizduotėje.
Komentarai (7)
Labai skanu!
Kepant mokrobangėjė su folija bus ,,BUM !".
Labai skaniai pavalgėme :) Aš dar dėjau salsos padažo tai skonio tikrai nepagadino :)
Dariau jau kelis kartus ir vis laika pavyko, labai skanu (tik atrodo ne taip skanu kaip yra) :) :super2: :ok: :super:
Valgiau originalią tortiliją Amerikoje, viskas taip pat, tik viską aštriu padažu paskaninama. :bravo:
Atrodo taip skaniaii ♥ ;-) :myliu:
Žiauriai skanu :super: :super: :super: :super: :super: :super: