Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tortilija
AUTORIUS:
Gabrielesssss
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
1 vienetas agurkų
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas pomidorų pastos
šiek tiek porų
400 gramų jautienos faršo (maišytas su kiaulienos)
šiek tiek pomidorų padažo (Heinz)
100 gramų sūris
šiek tiek druskos
šiek tiek tortilijos (blyneliai)
šiek tiek pekino kopūstų
šiek tiek padažo (česnakinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Į faršą sutrinkite česnakų, įdėkite druskos ir pipirų pagal skonį arba naudokite natūralų prieskonių mišinį maltai mėsai be maisto priedų „Sauda“. Faršą iškepti.

Smulkiai supjaustykite agurką, pomidorą, porus, pekino kopūstą, sutarkuokite sūrį. Ant kiekvieno tortilijos blynelio vidurio sudėkite visus ingredientus pagal savo vaizduotę.

Sulankstykite: pirmiausia sulenkite apačią, tuomet užlenkite vieną kraštą ir kitą.

Tuomet paruoštą tortiliją įvyniokite į foliją, nepalikite atvirų kraštų.

Įkaitintoje orkaitėje (ant grotelių arba žemoje skardoje padengus kepimo popieriumi) kepkite apie 15 min. Folija būtina tam, kad tortilijos blynelis kepdamas nesukietėtų. Galima kepti ir mikrobangų krosnelėje.

Skanaus!

P.S. Į tortiliją galima dėti ir konservuotus žirnelius, žalią agurką pakeisti marinuotu arba raugintu agurku, galima dėti raudonųjų paprikų ir visa kita, kas Jūsų vaizduotėje.

Tortilija

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į faršą sutrinkite česnakų, įdėkite druskos ir pipirų pagal skonį arba naudokite natūralų prieskonių mišinį maltai mėsai be maisto priedų „Sauda“. Faršą iškepti.

Smulkiai supjaustykite agurką, pomidorą, porus, pekino kopūstą, sutarkuokite sūrį. Ant kiekvieno tortilijos blynelio vidurio sudėkite visus ingredientus pagal savo vaizduotę.

Sulankstykite: pirmiausia sulenkite apačią, tuomet užlenkite vieną kraštą ir kitą.

Tuomet paruoštą tortiliją įvyniokite į foliją, nepalikite atvirų kraštų.

Įkaitintoje orkaitėje (ant grotelių arba žemoje skardoje padengus kepimo popieriumi) kepkite apie 15 min. Folija būtina tam, kad tortilijos blynelis kepdamas nesukietėtų. Galima kepti ir mikrobangų krosnelėje.

Skanaus!

P.S. Į tortiliją galima dėti ir konservuotus žirnelius, žalią agurką pakeisti marinuotu arba raugintu agurku, galima dėti raudonųjų paprikų ir visa kita, kas Jūsų vaizduotėje.

Receptą atsiuntė Gabrielesssss

Komentarai (7)


  • Citrusinė 2016-11-11 14:06

    Labai skanu!


  • Aeūnas 2015-02-11 13:24

    Kepant mokrobangėjė su folija bus ,,BUM !".


  • Missis 2014-07-22 18:50

    Labai skaniai pavalgėme :) Aš dar dėjau salsos padažo tai skonio tikrai nepagadino :)


  • Aukse 2013-07-01 16:12

    Dariau jau kelis kartus ir vis laika pavyko, labai skanu (tik atrodo ne taip skanu kaip yra) :) :super2: :ok: :super:


  • Egas 2012-01-09 20:42

    Valgiau originalią tortiliją Amerikoje, viskas taip pat, tik viską aštriu padažu paskaninama. :bravo:


  • Karolina 2011-05-07 19:53

    Atrodo taip skaniaii ♥ ;-) :myliu:


  • Igne 2011-05-07 19:40

    Žiauriai skanu :super: :super: :super: :super: :super: :super:


Daugiau receptų