
2 vienetai | agurkų |
šiek tiek | krapų |
2 vienetai | pomidorų pastos |
šiek tiek | svogūnų (laiškai) |
1 vienetas | vištos filė (krutinėlė) |
šiek tiek | prieskonių |
8 vienetai | tortilijos |
1 vienetas | pekino kopūstų |
šiek tiek | sūris |
majonezas Hamker ar Veiverių Reumolade
0,5 l kefyro
Į tortilijas dedame po lygiai tarkuotą sūrį, tada paprieskoniuotą (višt.prieskoniais, kariu, malt. juod. pipirais, pr.mišiniu) ir apkeptą vištieną (smulkiai supjaustytą), iš visų daržovių padarome smulkiai supjaustytas salotas sumaišytas su trupučiu padažo, taip pat dedame į tortilijas, na ir dar po šaukštą padažo, tada sulankstome, kad geriau laikytų, galime susmeigti su dantų krapštuku. Pagamintas tortilijas sudedame į kepimo skardą ir kepame orkaitėje (220-250 laipsniu) 10-20 min, kol pati tortilija paskrus ir sūris ištirps.
Iškepus pagardiname padažu ir valgome... Labai skanu, lyg lavašai tik tortilijos blynuose:)
O padažas: tiesiog po lygiai majonezo ir kefyro ir sumaišome.
Tortilijos

- Agurkai, 2 vienetai
- Krapai
- Pomidorai, 2 vienetai
- Svogūnai, laiškai
- Vištienos filė, krutinėlė, 1 vienetas
- Prieskoniai
- Tortilija, 8 vienetai
- Pekino kopūstas, 1 vienetas
- Sūris
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Padažui:
majonezas Hamker ar Veiverių Reumolade
0,5 l kefyro
Į tortilijas dedame po lygiai tarkuotą sūrį, tada paprieskoniuotą (višt.prieskoniais, kariu, malt. juod. pipirais, pr.mišiniu) ir apkeptą vištieną (smulkiai supjaustytą), iš visų daržovių padarome smulkiai supjaustytas salotas sumaišytas su trupučiu padažo, taip pat dedame į tortilijas, na ir dar po šaukštą padažo, tada sulankstome, kad geriau laikytų, galime susmeigti su dantų krapštuku. Pagamintas tortilijas sudedame į kepimo skardą ir kepame orkaitėje (220-250 laipsniu) 10-20 min, kol pati tortilija paskrus ir sūris ištirps.
Iškepus pagardiname padažu ir valgome... Labai skanu, lyg lavašai tik tortilijos blynuose:)
O padažas: tiesiog po lygiai majonezo ir kefyro ir sumaišome.
Komentarai (9)
Kefyras jai galvą issitrinti! Rašo žinovai belia ką kad tik rasyti
Kefyras jai galvą issitrinti! Rašo žinovai belia ką kad tik rasyti
Išsikėlpk paprasčiausių lietiniu ir suvyniok ką nori ir nereiks tau tu tortilijiu jei nori ką pati padaryti o me kopikuoti
Ponia gaspadine idekit kokius ipatingus recrptus o nusibodusius ir net vaikucia zinomus meberasykit
Aš ir ispaudziu česnako ir maltų raudonu pipirų maniskis jais tik ir maitintus :)
įtariu verta pabandyti
O kam tas kefyras:-)
į padažą įspaudžiu česnako ir tada tikras česnakinis kebabas ! be galo patinka mano vyrui ;)
:super: :alus: