Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tortilijos
AUTORIUS:
Agnė
INGREDIENTAI:
2 vienetai agurkų
šiek tiek krapų
2 vienetai pomidorų pastos
šiek tiek svogūnų (laiškai)
1 vienetas vištos filė (krutinėlė)
šiek tiek prieskonių
8 vienetai tortilijos
1 vienetas pekino kopūstų
šiek tiek sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
Padažui:
majonezas Hamker ar Veiverių Reumolade
0,5 l kefyro

Į tortilijas dedame po lygiai tarkuotą sūrį, tada paprieskoniuotą (višt.prieskoniais, kariu, malt. juod. pipirais, pr.mišiniu) ir apkeptą vištieną (smulkiai supjaustytą), iš visų daržovių padarome smulkiai supjaustytas salotas sumaišytas su trupučiu padažo, taip pat dedame į tortilijas, na ir dar po šaukštą padažo, tada sulankstome, kad geriau laikytų, galime susmeigti su dantų krapštuku. Pagamintas tortilijas sudedame į kepimo skardą ir kepame orkaitėje (220-250 laipsniu) 10-20 min, kol pati tortilija paskrus ir sūris ištirps.
Iškepus pagardiname padažu ir valgome... Labai skanu, lyg lavašai tik tortilijos blynuose:)

O padažas: tiesiog po lygiai majonezo ir kefyro ir sumaišome.

Tortilijos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Padažui:
majonezas Hamker ar Veiverių Reumolade
0,5 l kefyro

Į tortilijas dedame po lygiai tarkuotą sūrį, tada paprieskoniuotą (višt.prieskoniais, kariu, malt. juod. pipirais, pr.mišiniu) ir apkeptą vištieną (smulkiai supjaustytą), iš visų daržovių padarome smulkiai supjaustytas salotas sumaišytas su trupučiu padažo, taip pat dedame į tortilijas, na ir dar po šaukštą padažo, tada sulankstome, kad geriau laikytų, galime susmeigti su dantų krapštuku. Pagamintas tortilijas sudedame į kepimo skardą ir kepame orkaitėje (220-250 laipsniu) 10-20 min, kol pati tortilija paskrus ir sūris ištirps.
Iškepus pagardiname padažu ir valgome... Labai skanu, lyg lavašai tik tortilijos blynuose:)

O padažas: tiesiog po lygiai majonezo ir kefyro ir sumaišome.

Receptą atsiuntė Agnė

Komentarai (9)


  • Cggv 2018-06-02 00:52

    Kefyras jai galvą issitrinti! Rašo žinovai belia ką kad tik rasyti


  • Cggv 2018-06-02 00:52

    Kefyras jai galvą issitrinti! Rašo žinovai belia ką kad tik rasyti


  • Vyr 2018-01-05 20:56

    Išsikėlpk paprasčiausių lietiniu ir suvyniok ką nori ir nereiks tau tu tortilijiu jei nori ką pati padaryti o me kopikuoti


  • nieko ipatingo 2016-01-22 15:14

    Ponia gaspadine idekit kokius ipatingus recrptus o nusibodusius ir net vaikucia zinomus meberasykit


  • skanu 2015-06-11 20:23

    Aš ir ispaudziu česnako ir maltų raudonu pipirų maniskis jais tik ir maitintus :)


  • Birutė 2014-08-05 17:10

    įtariu verta pabandyti


  • gint 2014-08-05 16:03

    O kam tas kefyras:-)


  • D 2014-03-10 15:50

    į padažą įspaudžiu česnako ir tada tikras česnakinis kebabas ! be galo patinka mano vyrui ;)


  • redana 2011-07-19 09:50

    :super: :alus:


Daugiau receptų