Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tortukas alia “Kinder Deliz”
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
Biskvitui:
4 vienetai kiaušinių
30 gramų kvietinių miltų
120 gramų cukraus
30 gramų kakavos
Kremui:
160 gramų sūris (maskarponės)
60 gramų kondensuoto pieno
100 gramų šokoladas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Orkaite įkaitiname iki 210°C temperatūros . 2 kiaušinius, 2 trynius suplakti kartu su 100 g cukraus iki purumo, mase turi padidėti 2-3 kartus. Persijoti miltus ir kakava, viska atsargiai sumaišyti.
2.
Likusius 2 baltymus suplakti su likusiumi cukrumi (t.y.- 20 g) iki standžios mases, sudėti i tešla ir atsargiai sumaišyti iki vientisos mases. Tešlą supilame į formą ir kepame 10 - 12 min. Iškeptą biskvitą atvėsinti.
3.
Kremui suplakame maskarponės sūrį su sutirštintu pienu iki vientisos mases.
4.
Biskvitą perpjauname išilgai. Viena puse sutepame kremu ir uždengiame su kita biskvito puse. Padedame į šaldytuvą 30 min.
5.
Karšto vandens vonelėje ištirpiname šokoladą, išimame tortą iš šaldytuvo ir apipilame ji ištirpintu šokoladu. Padedam vėl į šaldytuvą, kol šokoladas sustings.


Skonis nesiskiria nuo parduotuvėje pirkto "Kinder Deliz" skanėstu – tik viskas ekologiška ir pigau.

Tortukas alia “Kinder Deliz”

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 9
Biskvitui: Kremui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Orkaite įkaitiname iki 210°C temperatūros . 2 kiaušinius, 2 trynius suplakti kartu su 100 g cukraus iki purumo, mase turi padidėti 2-3 kartus. Persijoti miltus ir kakava, viska atsargiai sumaišyti.

  2. Likusius 2 baltymus suplakti su likusiumi cukrumi (t.y.- 20 g) iki standžios mases, sudėti i tešla ir atsargiai sumaišyti iki vientisos mases. Tešlą supilame į formą ir kepame 10 - 12 min. Iškeptą biskvitą atvėsinti.

  3. Kremui suplakame maskarponės sūrį su sutirštintu pienu iki vientisos mases.

  4. Biskvitą perpjauname išilgai. Viena puse sutepame kremu ir uždengiame su kita biskvito puse. Padedame į šaldytuvą 30 min.

  5. Karšto vandens vonelėje ištirpiname šokoladą, išimame tortą iš šaldytuvo ir apipilame ji ištirpintu šokoladu. Padedam vėl į šaldytuvą, kol šokoladas sustings.


    Skonis nesiskiria nuo parduotuvėje pirkto "Kinder Deliz" skanėstu – tik viskas ekologiška ir pigau.

Receptą atsiuntė Julija

Komentarai (1)


  • Laura 2014-11-14 22:03

    Super receptas! Šiandien dariau, tik aš kažkaip dvigubą porciją, bet labai patenkinta!


Daugiau receptų