Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Toskanietiškas pyragas
AUTORIUS:
Lauryna
INGREDIENTAI:
200 gramų ananasų (konservuoti)
0.75 stiklinės cukraus
0.5 stiklinės cukraus (kokosiniam priedui)
125 gramai margarino
75 gramai margarino (kokosiniam priedui)
4 vienetai persikų (konservuoti)
2 vienetai kiaušinių
1.25 stiklinės kvietinių miltų
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų (kokosiniam priedui)
100 gramų kokosų (drožlės, kokosiniam priedui)
0.5 stiklinės kokosų (pienas)
0.5 stiklinės kokosų (pienas, kokosiniam priedui)
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius ištrinti su cukrumi, suberti miltus su kepimo milteliais, supilti ištirpintą margariną ir pašildytą kokoso pieną. Gautą tešlą supilti į kepimo formą, išteptą margarinu.
Persikus ir ananasus nusausinti ir supjaustyti gabaliukais, sumaišyti. Uždėti vaisius ant tešlos.
Paruošti pyrago užpilą: į puodą sudėti margariną, kokoso pieną, cukrų, kokoso drožles ir miltus. Užvirinti pastoviai maišant. Šį užpilą užpilti ant pyrago viršaus.
Kepti 200 laipsnių orkaitėje 25-30 min.

Toskanietiškas pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaušinius ištrinti su cukrumi, suberti miltus su kepimo milteliais, supilti ištirpintą margariną ir pašildytą kokoso pieną. Gautą tešlą supilti į kepimo formą, išteptą margarinu.
Persikus ir ananasus nusausinti ir supjaustyti gabaliukais, sumaišyti. Uždėti vaisius ant tešlos.
Paruošti pyrago užpilą: į puodą sudėti margariną, kokoso pieną, cukrų, kokoso drožles ir miltus. Užvirinti pastoviai maišant. Šį užpilą užpilti ant pyrago viršaus.
Kepti 200 laipsnių orkaitėje 25-30 min.

Receptą atsiuntė Lauryna

Komentarai


Daugiau receptų