Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Toskanietiškos salotos "Pancanella"
AUTORIUS:
Marija
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
šiek tiek alyvuogių
šiek tiek bazilikų
3 vienetai paprikų
2 vienetai pomidorų pastos
šiek tiek alyvuogių aliejaus
6 vienetai juodos duonos (riekės)
1 arbatinis šaukštelis acto (vyno)
šiek tiek druskos
šiek tiek čili pipirų
šiek tiek ančiuvių
šiek tiek kaparėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Nuo duonos riekių nupjauti plutelę.
Pomidorus sutarkuoti su stambia tarka, žievelę išmesti.
Aliejų sumaišyti su actu ir prieskoniais. Sumaišyti su tarkuotais pomidorais.
Paprikas pakepti ant grilinės keptuvės arba orkaitėje. Karštas paprikas 5 min. palaikyti maišelyje, kad būtų minkštesnės. Nulupti odelę ir supjaustyti.
Ant lėkštės sudėti duonos gabaliukus, aplieti pomidoriniu užpilu, ant viršaus sudėti paprikas, ančiuvius, kaparėlius, alyvuoges ir apibarstyti baziliko prieskoniais.

Toskanietiškos salotos "Pancanella"

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nuo duonos riekių nupjauti plutelę.
Pomidorus sutarkuoti su stambia tarka, žievelę išmesti.
Aliejų sumaišyti su actu ir prieskoniais. Sumaišyti su tarkuotais pomidorais.
Paprikas pakepti ant grilinės keptuvės arba orkaitėje. Karštas paprikas 5 min. palaikyti maišelyje, kad būtų minkštesnės. Nulupti odelę ir supjaustyti.
Ant lėkštės sudėti duonos gabaliukus, aplieti pomidoriniu užpilu, ant viršaus sudėti paprikas, ančiuvius, kaparėlius, alyvuoges ir apibarstyti baziliko prieskoniais.

Receptą atsiuntė Marija

Komentarai (1)


  • Veg 2013-04-06 10:43

    Tai ne vegetariškas patiekalas.


Daugiau receptų