Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tradicinės izraelietiškos salotos su bulguru
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Autorius apie receptą: Skonis tikrai įdomus ir neįprastas. Patariu suvalgyti iš karto, nes pastebėjau, jog porą dienų pabuvęs šaldytuve bulguras sukietėja... Skonis tikrai įdomus ir neįprastas. Patariu suvalgyti iš karto, nes pastebėjau, jog porą dienų pabuvęs šaldytuve bulguras sukietėja... Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 mililitrų vandens
180 gramų bulguras
3 vienetai pomidorų pastos
100 gramų petražolių
100 gramų mėtų
80 mililitrų citrinų sultys
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 saujelė granatų sėklos
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulgurą užpilti verdančiu vandeniu, uždengtis ir palikti brinkti apie 20 min.
2.
Smulkiai supjaustyti pomidorus, petražoles ir mėtas.
3.
Bulgurą nukošti ir sumaišyti su smulkintais pomidorais, petražolėmis, mėtomis ir granatų sėklomis.
4.
Atskirai sumaišyti alyvuogių aliejų ir citrinos sultis. Gautu mišiniu apšlakstyti salotas. Patiekti galima papuošiant citrinos griežinėliais.

Tradicinės izraelietiškos salotos su bulguru

Recepto autorius: Skonis tikrai įdomus ir neįprastas. Patariu suvalgyti iš karto, nes pastebėjau, jog porą dienų pabuvęs šaldytuve bulguras sukietėja... Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Bulgurą užpilti verdančiu vandeniu, uždengtis ir palikti brinkti apie 20 min.

  2. Smulkiai supjaustyti pomidorus, petražoles ir mėtas.

  3. Bulgurą nukošti ir sumaišyti su smulkintais pomidorais, petražolėmis, mėtomis ir granatų sėklomis.

  4. Atskirai sumaišyti alyvuogių aliejų ir citrinos sultis. Gautu mišiniu apšlakstyti salotas. Patiekti galima papuošiant citrinos griežinėliais.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų