Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tradiciniai bulviniai blynai
AUTORIUS:
Anelė
INGREDIENTAI:
6 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nulupkite, nuplaukite ir susitarkuokite.
Svogūną nulupkite bei susmulkinkite ir dėkite į tarkius.
Taip pat įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir masę gerai išmaišykite.
Tada suberkite miltus ir vėl išmaišykite.
Kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi iš abiejų pusių.
Bulviniai blynai patiekiami karšti, pagardinti grietine.
Skanaus.

Tradiciniai bulviniai blynai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Bulves nulupkite, nuplaukite ir susitarkuokite.
Svogūną nulupkite bei susmulkinkite ir dėkite į tarkius.
Taip pat įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir masę gerai išmaišykite.
Tada suberkite miltus ir vėl išmaišykite.
Kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi iš abiejų pusių.
Bulviniai blynai patiekiami karšti, pagardinti grietine.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Anelė

Komentarai (36)


  • Alvydas 2018-02-03 10:05

    Svogūnus aš pakepinu bišky ir tada sudedu i tarkius.


  • Kastytis 2017-11-10 19:58

    Labai skanus!?!?!?!?!?


  • Inga 2017-08-09 16:57

    Nereik nei manu nei miltu, nes gaunasi kietesni..


  • nosis 2017-07-28 12:35

    o kiek laiko kept ir kokia liepsna naudot?


  • jurate 2017-02-21 16:57

    labai aciu uz recepta .labai skanu


  • Agne 2017-01-02 13:07

    Vietoj miltu pameginkit panaudoti manu kruopas daug geriau


  • jurate 2016-08-31 13:37

    pppppppp


  • ulis 2016-03-04 20:36

    Miltu nedekit, because jie duoda kietuma. Pats isbandziau. Puikiai iskepa be miltu, būna purūs.


  • Va 2015-10-27 15:53

    Su kokia tarka reikia tarkuoti???


  • dalia 2015-05-08 14:11

    Man su miltais neskanu


Daugiau receptų