Kiaulienos faršą minkome, dedame kiaušinį, prieskonius, smulkintą svogūną bei česnaką. Kai mėsos tešla gerai išminkyta, kartu su mirkytu batonu, darome kotletus (mėsos blynelius). Kotletus kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių ant labai mažos ugnies. Kas mėgsta minkštesnius, galima patroškinti keliolika minučių vandenyje.
Tiekiame su bulvių koše bei salotomis. Skanaus.

Tradiciniai kiaulienos kotletai
INGREDIENTAI:
2 | česnakų |
šiek tiek | juodųjų pipirų |
šiek tiek | mairūnų |
1 vienetas | svogūnų |
750 gramų | kiaulės faršo |
1 vienetas | kiaušinių |
1 vienetas | batono (riekė) |
šiek tiek | druskos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tradiciniai kiaulienos kotletai
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 750 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Batonas, riekė, 1 vienetas
- Druska
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Kiaulienos faršą minkome, dedame kiaušinį, prieskonius, smulkintą svogūną bei česnaką. Kai mėsos tešla gerai išminkyta, kartu su mirkytu batonu, darome kotletus (mėsos blynelius). Kotletus kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių ant labai mažos ugnies. Kas mėgsta minkštesnius, galima patroškinti keliolika minučių vandenyje.
Tiekiame su bulvių koše bei salotomis. Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
Labai paprastas ir gardus receptukas.