Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tradiciniai kotletai
AUTORIUS:
justelez
INGREDIENTAI:
5 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
0.5 vieneto svogūnų
400 gramų kiaulės faršo
400 gramų kalakutų faršo
2 vienetai kiaušinių
2 vienetai batono (riekel4s)
1 arbatinis šaukštelis majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (vištienos ir kiaulienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkinkite česnako skilteles bei svogūną. Pamerkite vandenyje baltos duonos riekeles.
Į dubenį sudėkite kiaulienos bei kalakutienos faršą, suberkite paukštienos, kiaulienos prieskonius, įdėkite majonezą, įmuškite kiaušinius, suberkite česnaką, svogūną, sudėkite nuspaustas baltos duonos riekeles, suberkite pagal skonį druską ir pipirus, viską gerai išminkykite. Kepkite keptuvėje kol gražiai parus.

Tradiciniai kotletai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Susmulkinkite česnako skilteles bei svogūną. Pamerkite vandenyje baltos duonos riekeles.
Į dubenį sudėkite kiaulienos bei kalakutienos faršą, suberkite paukštienos, kiaulienos prieskonius, įdėkite majonezą, įmuškite kiaušinius, suberkite česnaką, svogūną, sudėkite nuspaustas baltos duonos riekeles, suberkite pagal skonį druską ir pipirus, viską gerai išminkykite. Kepkite keptuvėje kol gražiai parus.

Receptą atsiuntė justelez

Komentarai (7)


  • emukas 2011-01-11 16:25

    skanu,kai pagaminau draugas netikejo kad as padariau


  • Martynas 2010-10-17 12:58

    o galima be majonezo? :bravo:


  • Laura 2010-06-23 15:07

    Begu taisyti draugui pietums!! :super:


  • Laura 2010-06-23 15:06

    Begu taisyti draugui pietums!! :super:


  • Sigita 2010-06-23 08:03

    paprastai paruosiami bet labai skanus kotletai gal bulvyciu nebereiketu pakaks darzoviu cia tik mano nuomone aciu uz receptukajavascript:void(null);


  • justelez 2009-03-13 13:25

    :-) Kai visus produktus suminkysi suformuok apvalius rutulelius mazdaug vienodo dydzio ir truputi paplok, ir tada i ikaitinta aliejumi keptuve dek kepti ant silpnesnes ugnies, kepdamas apversk,


  • egis 2009-03-11 11:48

    man kaip pradininkui tai sunku suprasti, kaip bemaisant farsa gaunasi kotletai? gakam juoknga, bet nesuprantu kapagamnt, kada kepti, kada kotletus formuti, seip tai skania atrd bet turbut neteks paragauti :-(


Daugiau receptų