Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tradicinis šašlykas
AUTORIUS:
Romas
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti, pagal skonį)
5 vienetai svogūnų (dideli)
2 kilogramai kiaulės prandinės
0.5 litro kefyro
šiek tiek druskos (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos sprandinę supjaustyti vidutiniais gabaliukais (kad geriau iškeptų ir neišdžiūtų).

Svogūną (kuo daugiau tuo skaniau) supjaustyti žiedais, kad galėtumėte sumauti ant iešmo (taip pat svogūnus galite kepti ant grotelių ;) ).

Viską sudėti į indą i pasūdyti, įberti pipirų, galima dėti ir mėsos prieskonių.

Viską gerai išmaišyti ir užpilti puse litro kefyro.

Kad mėsa būtų minkšta ir sultinga mėsą marinuoti ~12val.

Jau daug metų recepto nekeičiu ;).

Skanaus

Tradicinis šašlykas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaulienos sprandinę supjaustyti vidutiniais gabaliukais (kad geriau iškeptų ir neišdžiūtų).

Svogūną (kuo daugiau tuo skaniau) supjaustyti žiedais, kad galėtumėte sumauti ant iešmo (taip pat svogūnus galite kepti ant grotelių ;) ).

Viską sudėti į indą i pasūdyti, įberti pipirų, galima dėti ir mėsos prieskonių.

Viską gerai išmaišyti ir užpilti puse litro kefyro.

Kad mėsa būtų minkšta ir sultinga mėsą marinuoti ~12val.

Jau daug metų recepto nekeičiu ;).

Skanaus

Receptą atsiuntė Romas

Komentarai


Daugiau receptų