Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tradiciškai marinuoti grybai
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1.5 litro grybų
4 valgomieji šaukštai acto
2 valgomieji šaukštai druskos
0.75 litro vandens
1 arbatinis šaukštelis cukraus
šiek tiek pipirai (kvapnieji)
3 laurų lapų (lapai)
3 skiltelės česnakų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Grybus išvirkite puode be druskos ir nukoškite. Kol grybai verda, galite pasiruošti stiklainius - sudėkite juo į vandenį ir pakaitinkite 10 minučių.
2.
Tada grybus sudėkite į didelį puodą, užpilkite actu, vandeniu, užberkite cukraus, druskos ir sudėkite kvapiųjų pipirų žirnelius, lauro lapelius ir česnako skilteles. Užvirkite ant aukštos ugnies, tada sumažinkite ją iki vidutinės ir pavirkite 15 minučių.
3.
Sudėkite grybus į paruoštus stiklainius ir sandariai uždarykite.

Tradiciškai marinuoti grybai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Grybus išvirkite puode be druskos ir nukoškite. Kol grybai verda, galite pasiruošti stiklainius - sudėkite juo į vandenį ir pakaitinkite 10 minučių.

  2. Tada grybus sudėkite į didelį puodą, užpilkite actu, vandeniu, užberkite cukraus, druskos ir sudėkite kvapiųjų pipirų žirnelius, lauro lapelius ir česnako skilteles. Užvirkite ant aukštos ugnies, tada sumažinkite ją iki vidutinės ir pavirkite 15 minučių.

  3. Sudėkite grybus į paruoštus stiklainius ir sandariai uždarykite.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai


Daugiau receptų