Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Trapūs blyneliai
AUTORIUS:
Genutė
INGREDIENTAI:
šiek tiek apelsinų (žievelė, sutarkuota)
2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
1 valgomasis šaukštas cukraus
0.5 arbatinio šaukštelio krakmolo
1 vienetas kriaušių
1 vienetas obuolių
2 valgomieji šaukštai spanguolių (trintos)
2 vienetai kiaušinių
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius sumaišome su cukraus pudra ir miltais. Įkaitintoje keptuvėje iškepame nedidelius blynelius.
Obuolį ir kriaušę supjaustome skiltelėmis.
Užviriname nedidelį kiekį vandens, suberiame cukrų ir vaisius. Verdame, kol skiltelės suminkštės.
Tada sudedame trintas spanguoles.
Krakmolą išmaišome penktadalyje stiklinės šalto vandens ir supilame į verdančią masę, bei kaitiname, kol sutirštės.
Padažą atvėsiname ir užpilame ant blynelių.
Skanaus!

Trapūs blyneliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaušinius sumaišome su cukraus pudra ir miltais. Įkaitintoje keptuvėje iškepame nedidelius blynelius.
Obuolį ir kriaušę supjaustome skiltelėmis.
Užviriname nedidelį kiekį vandens, suberiame cukrų ir vaisius. Verdame, kol skiltelės suminkštės.
Tada sudedame trintas spanguoles.
Krakmolą išmaišome penktadalyje stiklinės šalto vandens ir supilame į verdančią masę, bei kaitiname, kol sutirštės.
Padažą atvėsiname ir užpilame ant blynelių.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Genutė

Komentarai


Daugiau receptų