Išsukame sviestą su cukraus pudra.
Sumaišome miltus su kukurūzų krakmolu, jūros druska ir kepimo milteliais.
Sumaišome sausus ingredientus su sviestu ir galiausiai įmaišome smulkintą šokoladą.
Suformuojame ant kepimo skardos apvalius sausainiukus ir paliekame 30 min.
Tuomet kepame apie 8-15 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus paliekame atvėsti ir mėgaujamės!

Trapūs juodojo šokolado sausainiai
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės | cukraus pudros |
0.5 stiklinės | krakmolo (kukurūzų) |
1.5 stiklinės | kvietinių miltų |
0.5 stiklinės | juodojo šokolado (smulkintas) |
0.25 arbatinio šaukštelio | druskos (jūros) |
1 stiklinė | sviesto |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo miltelių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Trapūs juodojo šokolado sausainiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, 0.5 stiklinės
- Krakmolas, kukurūzų, 0.5 stiklinės
- Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
- Šokoladas, juodasis, smulkintas, 0.5 stiklinės
- Druska, jūros, 1/4 arbatinio šaukštelio
- Sviestas, 1 stiklinė
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Išsukame sviestą su cukraus pudra.
Sumaišome miltus su kukurūzų krakmolu, jūros druska ir kepimo milteliais.
Sumaišome sausus ingredientus su sviestu ir galiausiai įmaišome smulkintą šokoladą.
Suformuojame ant kepimo skardos apvalius sausainiukus ir paliekame 30 min.
Tuomet kepame apie 8-15 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus paliekame atvėsti ir mėgaujamės!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai