Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Trapus plokštainis
AUTORIUS:
Karolina
INGREDIENTAI:
5 valgomieji šaukštai cukraus
1 vienetas kiaušinių
10 valgomųjų šaukštų kvietinių miltų
šiek tiek sodos
100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui:
2 pak. varškės
3 trynių (baltymus išplakti atskirai)
5 šaukštai cukraus
nutarkuota citrinos žievelė

Užminkome tešlą, padaliname į dvi dalis ir dedame šaltai.
Varškę ištriname su cukrumi, citrinos žievele ir tryniais. Atskirai išplaktus baltymus lengvai įmaišome į varškę.
Į kepimo skardą burokine tarka sutarkuojame vieną dalį tešlos, dedame varškę ir ant viršaus užtarkuojame likusią tešlą. Kepame apie 40 min. Skanaus.

Trapus plokštainis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įdarui:
2 pak. varškės
3 trynių (baltymus išplakti atskirai)
5 šaukštai cukraus
nutarkuota citrinos žievelė

Užminkome tešlą, padaliname į dvi dalis ir dedame šaltai.
Varškę ištriname su cukrumi, citrinos žievele ir tryniais. Atskirai išplaktus baltymus lengvai įmaišome į varškę.
Į kepimo skardą burokine tarka sutarkuojame vieną dalį tešlos, dedame varškę ir ant viršaus užtarkuojame likusią tešlą. Kepame apie 40 min. Skanaus.

Receptą atsiuntė Karolina

Komentarai


Daugiau receptų