Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Traški lašiša
AUTORIUS:
Ieva
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų lašišos filė be odos
1 vienetas kiaušinių
2 saujos džiūvesėlių
1 sauja miltai
2 valgomieji šaukštai aliejaus
2 žiupsneliai raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lašišos filė supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais ir nusausinti.
2.
Į sausą keptuvę suberti džiūvėsėlius, tuomet suberti prieskonius ir aliejų, išmaišyti ir pakepinti, kol paruduos.
3.
Lašišą apvolioti miltuose, tuomet plaktame kiaušinyje, tuomet džiūvėsėliuose. Visus gabalėlius sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
4.
Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Skanaus!

Traški lašiša

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Lašišos filė supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais ir nusausinti.

  2. Į sausą keptuvę suberti džiūvėsėlius, tuomet suberti prieskonius ir aliejų, išmaišyti ir pakepinti, kol paruduos.

  3. Lašišą apvolioti miltuose, tuomet plaktame kiaušinyje, tuomet džiūvėsėliuose. Visus gabalėlius sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

  4. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Skanaus!

Receptą atsiuntė Ieva

Komentarai


Daugiau receptų