Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Traški vištiena su sezamais
AUTORIUS:
Neringa
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai vištiena (filė)
1 žiupsnelis prieskonių (vištienai)
2 valgomieji šaukštai krakmolo
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
2 valgomieji šaukštai medaus
3 valgomieji šaukštai sojos padažo
3 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištieną supjaustome nedideliais gabaliukais. Į polietileno maišelį sudedame miltus bei krakmolą, tada - vištieną. Visą gerai papurtome, kad vištiena apsivoliotų miltuose. Tada iškepame keptuvėje.
2.
Tada vištienos gabaliukus sudedame į lėkštę, išklotą virtuviniu rankšluosčiu, kad nuvarvėtų aliejus.
3.
Į keptuvę pilame 2 šaukštus aliejaus ir pakepiname sezamus. Tuomet pilame į keptuvę citrinos sultis, sojos padažą, dedame medaus,
gerai išmaišome ir kai tik pradeda kristalizuotis beriame į tą keptuvę vištieną ir išmaišome.

Patiekiame su virtais ryžiais su žirneliais.

Skanaus.

Traški vištiena su sezamais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Vištieną supjaustome nedideliais gabaliukais. Į polietileno maišelį sudedame miltus bei krakmolą, tada - vištieną. Visą gerai papurtome, kad vištiena apsivoliotų miltuose. Tada iškepame keptuvėje.

  2. Tada vištienos gabaliukus sudedame į lėkštę, išklotą virtuviniu rankšluosčiu, kad nuvarvėtų aliejus.

  3. Į keptuvę pilame 2 šaukštus aliejaus ir pakepiname sezamus. Tuomet pilame į keptuvę citrinos sultis, sojos padažą, dedame medaus,
    gerai išmaišome ir kai tik pradeda kristalizuotis beriame į tą keptuvę vištieną ir išmaišome.

    Patiekiame su virtais ryžiais su žirneliais.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Neringa

Komentarai (1)


  • Ieva 2015-01-25 11:21

    Labai geras receptas, jau darėme keletą kartų ir visad laaaabai skaniai gaudavosi ;)))


Daugiau receptų