Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Traškučiai „Nachos“
AUTORIUS:
Aurelija
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
šiek tiek paprikų (milteliai)
0.5 stiklinės kvietinių miltų
šiek tiek vandens (drungnas)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
30 gramų sviesto
šiek tiek čili pipirų (milteliai)
1 stiklinė kukurūzų miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Supilkite kukurūzų miltus ir suminkykite su sviestu.
Tuomet supilkite miltus, įpilkite šiek tiek vandens ir minkykite, kol tešla tampa kieta, bet, tuo pačiu, ir tąsi.
Iškočiokite plonai tešlą ir supjaustykite ją nedideliais trikampiais.
Tešlos trikampiukus kepkite įkaitusiame aliejuje.
Iškepusius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
Nusivarvėjusius ir pravėsusius traškučius apibarstykite druskos, paprikos bei čili miltelių mišiniu ir patiekite su Jūsų mėgstamu padažu.
Skanaus!

Traškučiai „Nachos“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Supilkite kukurūzų miltus ir suminkykite su sviestu.
Tuomet supilkite miltus, įpilkite šiek tiek vandens ir minkykite, kol tešla tampa kieta, bet, tuo pačiu, ir tąsi.
Iškočiokite plonai tešlą ir supjaustykite ją nedideliais trikampiais.
Tešlos trikampiukus kepkite įkaitusiame aliejuje.
Iškepusius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
Nusivarvėjusius ir pravėsusius traškučius apibarstykite druskos, paprikos bei čili miltelių mišiniu ir patiekite su Jūsų mėgstamu padažu.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Aurelija

Komentarai (5)


  • Greta 2019-07-19 16:08

    Sveiki. Kokios firmos naudojate, kukuruzu miltus?


  • jo 2012-04-23 18:47

    geras,daugiau druskos ir cesnakiuko :-D ,kaip tik prie alaus :soku2:


  • (anonimas) 2012-03-30 17:18

    Labai skanu ypac su surio padazu :super2:


  • AIIs 2012-02-22 11:58

    Atrodo gana skaniai, bet ar nebus jie labai riebūs? gal kas gaminot, ir galit pasidalinti kaip ten iš tikrųjų yra? :)


  • virginija 2011-12-01 17:54

    ar nebus labai astrus


Daugiau receptų