Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Traškūs alaus tešlos lietiniai
AUTORIUS:
Audronė
Porcijų skaičius: 4
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų kvietinių miltų
0.5 litro alaus
2 vienetai kiaušinių
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
1 valgomasis šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Išplakame su druska kiaušinius. Tuomet supilame alų ir išmaišome.
2.
Suberiame miltus ir gerai išmaišome vientisą tešlą.
Į gautą tešlą įmaišome aliejų.
3.
Pilame tešlą į sausą, nepridegančią keptuvę ir kepame lietinius blynus.
Šie blynai puikiai tinka tiek su uogiene ar saldžia grietinėle, tiek su įvairiais sūriais pagardais.
Skanaus ;-)

Traškūs alaus tešlos lietiniai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Išplakame su druska kiaušinius. Tuomet supilame alų ir išmaišome.

  2. Suberiame miltus ir gerai išmaišome vientisą tešlą.
    Į gautą tešlą įmaišome aliejų.

  3. Pilame tešlą į sausą, nepridegančią keptuvę ir kepame lietinius blynus.
    Šie blynai puikiai tinka tiek su uogiene ar saldžia grietinėle, tiek su įvairiais sūriais pagardais.
    Skanaus ;-)

Receptą atsiuntė Audronė

Komentarai (1)


  • Daiva 2014-02-27 15:00

    Bus puikus blyneliai :soku2:


Daugiau receptų