Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Traškūs avinžirniai
AUTORIUS:
Inga
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 skardinės avinžirniai (konservuoti)
3 valgomieji šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Pradžioje reikėtų perplauti avinžirnius ir nuvarvinti visą perteklinį skystį. Servetėlės pagalba nusausinti likusią drėgmę. Galima naudoti ir pačių išvirtus avinžirnius, tik prieš verdant reikėtų pamirkyti per naktį. Nusausintus avinžirnius suberti į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Apšlakstyti aliejumi, pabarstyti druska ir Jūsų pasirinktais prieskoniais. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 40 min.,kol avinžirniai taps traškūs.

Skanaus.

Traškūs avinžirniai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pradžioje reikėtų perplauti avinžirnius ir nuvarvinti visą perteklinį skystį. Servetėlės pagalba nusausinti likusią drėgmę. Galima naudoti ir pačių išvirtus avinžirnius, tik prieš verdant reikėtų pamirkyti per naktį. Nusausintus avinžirnius suberti į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Apšlakstyti aliejumi, pabarstyti druska ir Jūsų pasirinktais prieskoniais. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 40 min.,kol avinžirniai taps traškūs.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Inga

Komentarai


Daugiau receptų