Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Traškūs kakaviniai sausainiai
AUTORIUS:
Nomeda
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės cukraus
0.5 stiklinės kakavos
3 lašai vanilės (ekstraktas)
2 stiklinės kvietinių miltų
2 valgomieji šaukštai likerio (kavos)
šiek tiek druskos
200 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Į išsijotus miltus įmaišiau kakavą, cukrų ir žiupsnelį druskos.
Į šių birių produktų mišinį sudėjau kubeliais supjaustytą sviestą, įlašinau vanilės ir supyliau likerį.
Tešlą rankomis gerai išminkiau.
Jei turite laiko, tešlą palaikykite šaldytuve nuo 30 minučių iki 1 valandos.
Iškočiokite tešlą iki 2-3 mm storio ir su formelėmis ar tiesiog pasinaudodami nedideliu puodeliu išspauskite iš tešlos sausainius.
Sudėkite juos ant kepimo popieriaus (toliau vieną nuo kito, kad nesiliestų) ir kepkite apie 6 min. 200-220° C orkaitėje.

Traškūs kakaviniai sausainiai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į išsijotus miltus įmaišiau kakavą, cukrų ir žiupsnelį druskos.
Į šių birių produktų mišinį sudėjau kubeliais supjaustytą sviestą, įlašinau vanilės ir supyliau likerį.
Tešlą rankomis gerai išminkiau.
Jei turite laiko, tešlą palaikykite šaldytuve nuo 30 minučių iki 1 valandos.
Iškočiokite tešlą iki 2-3 mm storio ir su formelėmis ar tiesiog pasinaudodami nedideliu puodeliu išspauskite iš tešlos sausainius.
Sudėkite juos ant kepimo popieriaus (toliau vieną nuo kito, kad nesiliestų) ir kepkite apie 6 min. 200-220° C orkaitėje.

Receptą atsiuntė Nomeda

Komentarai (1)


  • Anonimas 2015-02-17 14:39

    Siulau deti daugiau sviesto bus lengviau kocioti


Daugiau receptų