Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Trešnės marškinėliuose
AUTORIUS:
silva
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
20 vienetų trešnių
7 vienetai datulių
10 vienetų graikinių riešutų
1 saujelė aguonų
1 arbatinis šaukštelis medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Datules ir graikinius riešutus sutrinti su belenderiu iki košelės konsistencijos. Įdėti medaus ir gerai išmaišyti arba dar patrinti blenderiu. Paragauti, ar pagal skonį dera datulių ir graikinių riešutų košelė. Galima papildomai pridėti daugiau riešutų arba dalutlių.
2.
Šia košele aplipinti trešnes. Jas tada apvolioti aguonose.
3.
Šaldytuve palaikyti mažiausiai pusvalandį.

Skanaus.

Trešnės marškinėliuose

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 20
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Datules ir graikinius riešutus sutrinti su belenderiu iki košelės konsistencijos. Įdėti medaus ir gerai išmaišyti arba dar patrinti blenderiu. Paragauti, ar pagal skonį dera datulių ir graikinių riešutų košelė. Galima papildomai pridėti daugiau riešutų arba dalutlių.

  2. Šia košele aplipinti trešnes. Jas tada apvolioti aguonose.

  3. Šaldytuve palaikyti mažiausiai pusvalandį.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė silva

Komentarai


Daugiau receptų