Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Trešnių ir burokėlių tango
AUTORIUS:
Silvija
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
15 vienetų trešnių
1 skiltelė česnakų
1 vienetas burokėlių ( (virtas, kumščio dydžio) )
1 vienetas apelsinų ((sultys))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Burokėlį išvirti. Geriausia iškepti (nesūdytą) orkaitėje. Tada sutarkuoti.
2.
Iš trešnių išimti kauliukus, jas supjaustyti šiaudeliais. Sumaišyti su burokėliais. Paragauti. Jeigu norisi skonio, kuriame labiau vyrautų trešnės, jų pridėti daugiau. Arba mažiau, jeigu norisi, kad vyrautų burokėliai.
3.
Tada česnaką supjaustyti kuo smulkiau. Viską sudėti į dubenį ir išmaišyti. Apšlakstyti apelsino sultimis.

Skanaus

Trešnių ir burokėlių tango

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Burokėlį išvirti. Geriausia iškepti (nesūdytą) orkaitėje. Tada sutarkuoti.

  2. Iš trešnių išimti kauliukus, jas supjaustyti šiaudeliais. Sumaišyti su burokėliais. Paragauti. Jeigu norisi skonio, kuriame labiau vyrautų trešnės, jų pridėti daugiau. Arba mažiau, jeigu norisi, kad vyrautų burokėliai.

  3. Tada česnaką supjaustyti kuo smulkiau. Viską sudėti į dubenį ir išmaišyti. Apšlakstyti apelsino sultimis.

    Skanaus

Receptą atsiuntė Silvija

Komentarai


Daugiau receptų