Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Trešnių su rukola užkandis
AUTORIUS:
Silvija
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 saujelė trešnių
1 saujelė gražgarsčių
125 gramai sūris (Brie "Prezident" (su graikiniais riešutais))
1 žiupsnelis graikinių riešutų
1 žiupsnelis anakardžio riešutų
1 žiupsnelis razinų
1 valgomasis šaukštas apelsinų ((šviežiai spaustos sultys) )
1 valgomasis šaukštas aliejaus
1 valgomasis šaukštas medaus
1 valgomasis šaukštas citrinų ((šviežiai spaustos sultys) )
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Rukolos lapeliai sudėliojami ant lėkštės, apibarstoma trešnėmis, suspjaustytomos per pusę.
2.
Pabarstoma graikinių riešutų, razinų. Tada viskas apšlakstoma padažu iš apelsinų, citrinos sulčių, medaus ir aliejaus.

Skanaus.

Trešnių su rukola užkandis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Rukolos lapeliai sudėliojami ant lėkštės, apibarstoma trešnėmis, suspjaustytomos per pusę.

  2. Pabarstoma graikinių riešutų, razinų. Tada viskas apšlakstoma padažu iš apelsinų, citrinos sulčių, medaus ir aliejaus.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Silvija

Komentarai


Daugiau receptų