Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Trinta burokėlių sriuba
AUTORIUS:
Jolanta.M
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2.5 stiklinės sultinio (vištienos)
7 vienetai bulvių
7 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnakų
0.5 vieneto burokėlių (virtas, tarkuotas)
300 gramų mesos (malta)
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Į verdantį sultinį sudėti pjaustytas bulves ir morką. Kai užvirs sudėti maltą mėsą. Bulvėms bei mėsai išvirus,sudedame virtus burokėlius, pakepintą svogūną, česnaką, prieskonius. Viską sutriname trintuvu, užviriname. Į sriubą įpilame truputį grietinėlės ir patiekiame.

Tai tiršta ir labai skani sriuba!

Trinta burokėlių sriuba

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į verdantį sultinį sudėti pjaustytas bulves ir morką. Kai užvirs sudėti maltą mėsą. Bulvėms bei mėsai išvirus,sudedame virtus burokėlius, pakepintą svogūną, česnaką, prieskonius. Viską sutriname trintuvu, užviriname. Į sriubą įpilame truputį grietinėlės ir patiekiame.

Tai tiršta ir labai skani sriuba!

Receptą atsiuntė Jolanta.M
Gairės: Išvirti, Sriubos

Komentarai


Daugiau receptų