Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Trinta pievagrybių sriuba
AUTORIUS:
Jurgita
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
0.5 vieneto svogūnų
25 gramai kvietinių miltų
šiek tiek batono
500 mililitrų pieno
200 gramų pievagrybių
šiek tiek druskos
50 gramų sviesto
400 mililitrų sultinio
šiek tiek žalumynų (bouguet garni žolelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Pievagrybius supjaustyti riekelėmis, 25 g svieste pakepti svogūnus, sudėti grybus, bouguet garni, užpilti sultiniu ir virti 25 minutes. Kai suminkštės, sriubą smulkintuvu sutrinti. Likusį sviestą ištirpinti, apkepti jame miltus, supilti maišant pieną. Sudėti trintus grybus, užvirti ir pavirti 5 minutes. Pagardinti druska bei juodaisiais pipirais. Supilti į dubenėlius ir ant viršaus užberti ant sausos keptuvės pakepintus baltos duonos kubelius. Skanaus!

Trinta pievagrybių sriuba

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pievagrybius supjaustyti riekelėmis, 25 g svieste pakepti svogūnus, sudėti grybus, bouguet garni, užpilti sultiniu ir virti 25 minutes. Kai suminkštės, sriubą smulkintuvu sutrinti. Likusį sviestą ištirpinti, apkepti jame miltus, supilti maišant pieną. Sudėti trintus grybus, užvirti ir pavirti 5 minutes. Pagardinti druska bei juodaisiais pipirais. Supilti į dubenėlius ir ant viršaus užberti ant sausos keptuvės pakepintus baltos duonos kubelius. Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita

Komentarai


Daugiau receptų