Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Trinta pomidorų sriuba
AUTORIUS:
Renata
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 kilogramo pomidorų pastos
2 vienetai svogūnų
1 vienetas morkų
3 skiltelės česnakų
2 vienetai sultinio kubelių
2 žiupsneliai pipirai
100 gramų sūris
3 riekės batono
500 mililitrų vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pomidorus nuplikykite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
2.
Į puodą sudėkite pomidorus, išspauskite česnaką, suberkite prieskonius, sultinio kubelius, užpilkite vandeniu.
Pradėkite virti.
3.
Kol verda pomidorai, keptuvėje apkepkite supjaustytus svogūnus ir morkas.
Kai morkos ir svogūnai pakeps, sudėkite juos į puodą su verdančiais pomidorais ir dar kelias minutes pavirkite.
Pateikiant į sriubą įtarkuoti sūrio ir užberti pakepto batono kubelius.

Trinta pomidorų sriuba

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Pomidorus nuplikykite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

  2. Į puodą sudėkite pomidorus, išspauskite česnaką, suberkite prieskonius, sultinio kubelius, užpilkite vandeniu.
    Pradėkite virti.

  3. Kol verda pomidorai, keptuvėje apkepkite supjaustytus svogūnus ir morkas.
    Kai morkos ir svogūnai pakeps, sudėkite juos į puodą su verdančiais pomidorais ir dar kelias minutes pavirkite.
    Pateikiant į sriubą įtarkuoti sūrio ir užberti pakepto batono kubelius.

Receptą atsiuntė Renata

Komentarai (1)


  • Vaidas 2016-05-13 19:56

    Nerealiai tikrai Geras Patiekalas


Daugiau receptų