Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Trisluoksnis desertas
AUTORIUS:
Grytė
INGREDIENTAI:
100 gramų cukraus pudros
2 valgomieji šaukštai juodojo šokolado (tarkuotas)
100 gramų pieniško šokolado
500 gramų varškės
200 gramų braškių
0.5 vieneto vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pienišką šokoladą susmulkinti, palaikyti karštoje vonelėje, kad ištirptų.
Braškes susmulkinti su mikseriu, gautą masę palaikyti šaldytuve 30 min.
Varškę gerai ištrinti su cukraus pudra ir padalinti į 3 dalis.
Į vieną dalį sudėti ištirpintą šokoladą.
Antrą varškės dalį sumaišyti su braškėmis.
Trečią dalį sumaišyti su vaniliniu cukrumi.
Supilti sluoksniais į desertinius indelius, palaikyti šaldytuve mažiausiai 2 val.
Galima paskaninti desertą uogomis, riešutais.

Trisluoksnis desertas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pienišką šokoladą susmulkinti, palaikyti karštoje vonelėje, kad ištirptų.
Braškes susmulkinti su mikseriu, gautą masę palaikyti šaldytuve 30 min.
Varškę gerai ištrinti su cukraus pudra ir padalinti į 3 dalis.
Į vieną dalį sudėti ištirpintą šokoladą.
Antrą varškės dalį sumaišyti su braškėmis.
Trečią dalį sumaišyti su vaniliniu cukrumi.
Supilti sluoksniais į desertinius indelius, palaikyti šaldytuve mažiausiai 2 val.
Galima paskaninti desertą uogomis, riešutais.

Receptą atsiuntė Grytė

Komentarai


Daugiau receptų