Šokoladą susmulkinti, užpilti grietinėle ir pastatyti ant silpnos ugnies. Pastoviai maišant užvirinti ir nuimti nuo ugnies. Gerai išmaišyti, kol ištirps visas šokoladas.
Kambario temperatūros sviestą sudėti į šokolado - grietinėlės masę, išmaišyti. Gautą masę laikyti šaldytuve 7 val, kol sustings.
Atšalusią šokolado masę pasemti šaukšteliu, suformuoti kamuoliukus, išvolioti juos smulkintuose pistacijose. Į vidų galima įsprausti uogą arba vaisiaus gabaliuką.
Suformuotus triufelius palaikyti šaldytuve 4-5 val.

Triufeliai su pistacijomis
INGREDIENTAI:
šiek tiek | pistacijų (smulkintos) |
200 mililitrų | grietinėlės |
250 gramų | juodojo šokolado |
100 gramų | sviesto |
2 valgomieji šaukštai | konjako |
šiek tiek | kokosų (drožlės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Triufeliai su pistacijomis
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Pistacijos, smulkintos
- Grietinėlė, 200 mililitrų
- Šokoladas, juodasis, 250 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Konjakas, 2 valgomieji šaukštai
- Kokosas, drožlės
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Šokoladą susmulkinti, užpilti grietinėle ir pastatyti ant silpnos ugnies. Pastoviai maišant užvirinti ir nuimti nuo ugnies. Gerai išmaišyti, kol ištirps visas šokoladas.
Kambario temperatūros sviestą sudėti į šokolado - grietinėlės masę, išmaišyti. Gautą masę laikyti šaldytuve 7 val, kol sustings.
Atšalusią šokolado masę pasemti šaukšteliu, suformuoti kamuoliukus, išvolioti juos smulkintuose pistacijose. Į vidų galima įsprausti uogą arba vaisiaus gabaliuką.
Suformuotus triufelius palaikyti šaldytuve 4-5 val.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
o konjaką kada pilti? %-)