Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Triufeliai su pistacijomis
AUTORIUS:
Aiva
INGREDIENTAI:
šiek tiek pistacijų (smulkintos)
200 mililitrų grietinėlės
250 gramų juodojo šokolado
100 gramų sviesto
2 valgomieji šaukštai konjako
šiek tiek kokosų (drožlės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šokoladą susmulkinti, užpilti grietinėle ir pastatyti ant silpnos ugnies. Pastoviai maišant užvirinti ir nuimti nuo ugnies. Gerai išmaišyti, kol ištirps visas šokoladas.
Kambario temperatūros sviestą sudėti į šokolado - grietinėlės masę, išmaišyti. Gautą masę laikyti šaldytuve 7 val, kol sustings.
Atšalusią šokolado masę pasemti šaukšteliu, suformuoti kamuoliukus, išvolioti juos smulkintuose pistacijose. Į vidų galima įsprausti uogą arba vaisiaus gabaliuką.
Suformuotus triufelius palaikyti šaldytuve 4-5 val.

Triufeliai su pistacijomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Šokoladą susmulkinti, užpilti grietinėle ir pastatyti ant silpnos ugnies. Pastoviai maišant užvirinti ir nuimti nuo ugnies. Gerai išmaišyti, kol ištirps visas šokoladas.
Kambario temperatūros sviestą sudėti į šokolado - grietinėlės masę, išmaišyti. Gautą masę laikyti šaldytuve 7 val, kol sustings.
Atšalusią šokolado masę pasemti šaukšteliu, suformuoti kamuoliukus, išvolioti juos smulkintuose pistacijose. Į vidų galima įsprausti uogą arba vaisiaus gabaliuką.
Suformuotus triufelius palaikyti šaldytuve 4-5 val.

Receptą atsiuntė Aiva

Komentarai (1)


  • Filomena 2013-10-30 07:36

    o konjaką kada pilti? %-)


Daugiau receptų