Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvemis
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas triušienos
12 vienetų bulvių
šiek tiek druskos
1 galva česnakų
500 mililitrų grietinėlės
šiek tiek krapų (džiovinti)
1 valgomasis šaukštas kario
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Triušieną supjaustyti gabalais, bulves perpjauti pusiau. Į didelį puodą pilame aliejų, sudedam česnaką ir pakepinam kelias min. Triušiena padruskiname, papipiriname, apibarstome kariu. Sudedam triušieną į puodą ir pakepiname apverčiant apie pusvalandį. Sudedam ant viršaus bulves, padruskiname jas ir užpilame viską grietinėle. Apibarstome krapais ir troškiname dar pusantros valandos.

Skanaus

Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvemis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Triušieną supjaustyti gabalais, bulves perpjauti pusiau. Į didelį puodą pilame aliejų, sudedam česnaką ir pakepinam kelias min. Triušiena padruskiname, papipiriname, apibarstome kariu. Sudedam triušieną į puodą ir pakepiname apverčiant apie pusvalandį. Sudedam ant viršaus bulves, padruskiname jas ir užpilame viską grietinėle. Apibarstome krapais ir troškiname dar pusantros valandos.

Skanaus

Receptą atsiuntė Julija

Komentarai


Daugiau receptų