Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Triušienos šašlykai su granatų sultimis
AUTORIUS:
Janina
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
1 stiklinė granatų (sultys)
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai svogūnų
1.5 kilogramo triušienos
0.5 stiklinės baltojo vyno (sausas)
šiek tiek druskos
3 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į puodą. Svogūnus supjaustykite
žiedeliais, sumaišykite su mėsa, druska, prieskoniais. Vyną, išspaustas citrinos sultis, granatų sultis sumaišykite ir supilkite ant mėsos. Viską kruopščiai ir atsargiai sumaišykite ir paskiausiai užpilkite aliejų. Palikite marinuotis parai. Kepkite kepsninėje.

Triušienos šašlykai su granatų sultimis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Mėsą supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į puodą. Svogūnus supjaustykite
žiedeliais, sumaišykite su mėsa, druska, prieskoniais. Vyną, išspaustas citrinos sultis, granatų sultis sumaišykite ir supilkite ant mėsos. Viską kruopščiai ir atsargiai sumaišykite ir paskiausiai užpilkite aliejų. Palikite marinuotis parai. Kepkite kepsninėje.

Receptą atsiuntė Janina

Komentarai


Daugiau receptų